رفع چالش های حقوقی جهت راه اندازی جامع کلینیک های مجازی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/6/5 |
رفع چالش های حقوقی جهت راه اندازی جامع کلینیک های مجازی دانشگاه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران: تمام تلاش ما بر این است تا چالش های حقوقی موجود جهت راه اندازی جامع کلینیک های مجازی برطرف شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکترنادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه در این خصوص عنوان کرد: بحث تله مدیسین (پزشکی از راه دور) به عنوان یکی از اولویت های دانشگاه در سال ۹۹ مطرح است.
دکتر توکلی بیان کرد: بعد از بحران کرونا ، حرکت به سمت مجازی شدن کلینیک ها واستفاده از ویزیت های مجازی بیشتر مورد توجه قرار گرفت.
وی گفت: البته چالش های بسیاری در این مسیر وجود دارد که مهمترین آن، پایین بودن تعرفه های پزشکی است که سبب کاهش انگیزه پزشکان برای مشارکت فعال شده است.
معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: تمام تلاش ما این است تا چالش های حقوقی را برطرف و زیرساختهای قانونی را ایجاد نماییم.
ایشان هدف از این کار را ارائه خدمت به بیماران برشمرد و افزود: با توجه به دستور العمل ابلاغی وزارت بهداشت مبنی بر ارائه خدمات پزشکی و پیراپزشکی به صورت مجازی ، سعی می کنیم تا شرایط بهینه برای توسعه زیر ساخت های لازم فراهم شود.
دکتر توکلی اعلام کرد: دو پروژه به صورت مشخص در دانشگاه علوم پزشکی ایران پایلوت شده و در حال انجام است.همچنین استارت کلینیک های مجازی در انستیتو غدد و روانپزشکی زده شده است.
وی با اشاره به این نکته که رشته های بالینی می توانند پایلوت های مناسبی برای شرکت های تله رادیولوژی باشند ، خاطر نشان کرد: ویزیت های مجازی در برخی از بیماری های مزمن  نظیر دیابت، روماتولوژی و... که نیاز به معاینه کمتر ولی پیگیری بیشتری دارد، موفق تر است.
در پایان معاون درمان دانشگاه بر رفع چالش های حقوقی و اجرای جامع پروژه راه اندازی کلینیک های مجازی تاکید کرد.
لازم به ذکر است جلسات مستمر جهت پیگیری و حل مسائل مربوط به راه اندازی کلینیک های مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 481 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر