تقدیر از خیرین سلامت همزمان با هفته دولت

| تاریخ ارسال: 1399/6/5 |
تقدیر از خیرین سلامت همزمان با هفته دولت
دکتر جلیل کوهپایه‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران صبح روز چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹ در محل ساختمان ستاد دانشگاه با گروهی از خیرین و نیکوکاران سلامت دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در این جلسه که به منظور تقدیر از نیکوکارانی که در ساخت و تکمیل پروژه‌های عمرانی سلامت و ارائه خدمات به مردم کوشا بوده‌اند و به مناسبت هفته دولت برگزار شد؛ رییس دانشگاه گزارشی از وضعیت پروژه‌های نیمه تمام و گردش مالی دانشگاه را به اطلاع نیکوکاران رساند.
دکتر کوهپایه زاده در این دیدار بر عزم دانشگاه جهت استفاده از ایده‌ها و نیت‌های نیکوکاران در کنار کمک های مادی آنان تاکید نمود و شرکت کنندگان را به مشارکت در ایده پردازی جهت رونق سرمایه گذاری در بخش سلامت تشویق کرد.
در حاشیه این دیدار که در آن تعدادی از نیکوکاران نیز به ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند، اتاق فکر نیکوکاران و سازمان‌های مردم‌نهاد در دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد.
 این اتاق فکر ، مکانی برای حضور و دریافت ایده‌های نیکوکاران و ارتباط نزدیک‌تر میان خیرخواهان و مردم و نظام سلامت خواهد بود.

• بیمارستان شفاء یحیائیان
  • بخش جراحی مردان

دفعات مشاهده: 256 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر