بزرگداشت ۵ شهریور چهل و هفتمین سالروز تاسیس دانشگاه و روز داروساز

| تاریخ ارسال: 1399/6/5 |
بزرگداشت ۵ شهریور چهل و هفتمین سالروز تاسیس دانشگاه و روز داروساز
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران: امروز دنیا متوجه اهمیت نظام سلامت شده و این فرصت بزرگی برای همه دانشگاهیان توانا و خلاق است.
به گزارش روابط عمومی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران توجه ویژه جامعه جهانی به نظام سلامت را فرصتی ارزشمند برای شکوفا شدن استعدادهای جوانان و پژوهشگران نخبه دانشگاهی دانست و تاکید کرد : امروز که ویروس کرونا در دنیا جولان میدهد، باید برای توسعه تجهیزات پزشکی و طراحی و تولید داروهای موثر، کیتهای آزمایشگاهی و اقلام مختلف اساسی و مصرفی اقدام موثری انجام دهیم.
دکتر کوهپایه زاده در این مراسم که به مناسبت چهل و هفتمین سالروز تاسیس این دانشگاه و روز داروساز؛ با حضور معاونین دانشگاه و داروسازان منتخب در سالن شهید یاسینی مرکز همایشهای رازی برگزار شد؛ با گرامی داشت مقام علمی حکیم محمد زکریای رازی، این مناسبت ها را به خانواده بزرگ و شریف دانشگاه و همه کسانی که در کار پژوهش، تولید و توزیع دارو درکشور تلاش میکنند تبریک گفت.
دکتر کوهپایه زاده از مجموعه جوان داروسازی دانشگاه دعوت کرد تحت حمایت کامل دانشگاه؛ با همکاری مجموعه مدد و دانشکده طب ایرانی و استفاده از تجارب گذشته و ارتباط خوب دانشگاه با بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره و سازمان غذا و دارو و همه صاحب نظران ، با ایجاد مرکز شتاب دهنده، تحولی بزرگ در توسعه پژوهش و تبدیل ایده ها به محصول و نیز ساماندهی خدمات روزمره این حوزه ایجاد کنند.
وی با تسلیت ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران با وفای ایشان ، روحیه جهاد و ایثار و از خودگذشتگی همکاران دانشگاه را الگو گرفته از سیره آن حضرت دانست و افزود: در دوران کرونا، داروسازان نیز در کنار سایر همکاران سلامت در خط مقدم مبارزه با این ویروس، فعالیت موثر و شایسته ای داشتند اما خدماتشان کمتر به چشم آمد.
دکتر فاطمه فتحی معاون غذا و داروی دانشگاه نیز در این جلسه با گرامیداشت یاد شهدای والا مقام سلامت، روز داروساز را به همه داروسازان تبریک گفت .
دکتر مهران ولائی مدیر مجموعه "مدد ایران" با اشاره به نو پا بودن دانشکده داروسازی و تعداد کم داروسازان در دانشگاه گفت: همین افراد محدود، زحمات بسیاری در خط مقدم مبارزه با کرونا متحمل  شدند و تعدادی از داروسازان و کارکنان داروخانه ها نیز به کووید ۱۹ مبتلا شدند.
در پایان جلسه ضمن تقدیر از داروسازان منتخب، از کتاب و فیلم مستند دانشگاه علوم پزشکی ایران رونمایی شد.

خبر: نظامی

دفعات مشاهده: 488 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر