در دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد برگزاری نشست ساماندهی امور خیرین سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/6/10 |
برگزاری نشست ساماندهی امور خیرین سلامت
نشست ساماندهی امور خیرین سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور مدیران عامل بیمارستان ها، روسای شبکه های بهداشت و دانشکده ها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده در این نشست که دوشنبه دهم شهریور ۱۳۹۹ در مرکز همایش های رازی برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل همه گیری کرونا توجه به بخش سلامت از سوی مردم بسیار زیاد شده و ضرورت دارد از این حمایت اجتماعی که شکل گرفته، استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در چند ماهه گذشته بسیاری از این حمایت ها را دیده ایم، افزود: بسیاری از مردم در دوران همه گیری کرونا ماسک و مواد ضدغفونی تهیه کردند و این رفتار خودجوش مردم نشان می دهد، آنها همواره فهم درستی از شرایط دارند.
دکتر کوهپایه زاده گفت: هر چند که در حال حاضر معاونت اجتماعی به شکل سابق وجود ندارد اما ما به اندازه کافی ساختارهای سازمانی برای جلب حمایت خیرین در دانشگاه داریم. علاوه بر این افراد علاقه مند نیز برای فعالیت در این حوزه کم نداریم و البته کمبود هم کم نداریم.
وی افزود: موسسه خیرین سلامت بیمارستانی تنها در دو بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران شکل گرفته اما ما هفده بیمارستان داریم.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به بودجه دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: حدود هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان این بودجه باید از طریق درآمد بیمارستان ها به دست آید که با شرایط موجود بعید است، بیشتر از پنجاه درصد آن محقق شود.
وی با بیان اینکه در این وضعیت جای خیرین خالی است، افزود: دانشگاه از تمام مدیرانش به عنوان وظیفه می خواهد، برای جلب حمایت خیرین در راستای ارائه خدمات با کیفیت به مردم کوتاهی نکنند.
وی تاکید کرد: منکر تلاش های انجام شده نیستیم، اما باید جدی تر از قبل با به کارگیری افراد مشخص و به صورت سازمان یافته در این حوزه تلاش کنید تا مسیر توسعه و ارتقا کمی و کیفی خدمات هموارتر شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین در پایان گفت: به غیر از دریافت کمک های مالی، از خیرین برای سرمایه گذاری در پروژه ها هم دعوت کنید. حتما افراد علاقه مند به فعالیتهای درآمدزا  در حوزه سلامت در بین خیرین وجود دارند.
وی افزود: مشارکت خیرین در پروژه های فناورانه و همچنین تولید محصولات و خدمات دانش بنیان می تواند به افزایش درآمدهای دانشگاه کمک کند.
بنا براین گزارش برخی از حاضران در ابتدای این نشست به بیان تجربه ها و فعالیتهای خود در حوزه جلب مشارکت و حمایت خیرین پرداختند.

خبر: دزفولی

دفعات مشاهده: 279 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر