سومین اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس

| تاریخ ارسال: 1399/6/10 |
سومین اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس
سومین اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سومین اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه ایران و دکتر توکلی؛ معاون درمان ، ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ به صورت  ویدئو کنفرانس برگزار شد.
در این اجلاس که با هماهنگی معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شد؛ روسای دانشگاههای علوم پزشکی به بیان مسائل ، مشکلات و کمبودهای موجود در حوزه تحت پوشش پرداختند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این اجلاس ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری دهه محرم عنوان کرد: یکی از موارد قابل توجه بحث ترمیم بودجه افت های درآمدی و عدم جبران آن است؛ لازم به ذکر است ۵۰ درصد درآمد حاصله از بیمارستانها در ماههای اخیر کاهش پیدا کرده است.
دکتر کوهپایه زاده خاطرنشان کرد: ۱۰ درصد از تعهدات بیمه ها در دوران کرونا احصاء نشده است.
وی افزود: با توجه به شروع فصل پاییز با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم ، لذا توجه به افزایش مجوز جذب نیروی انسانی جهت بیمارستانهای تازه تاسیس و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی حائز اهمیت است.
رییس دانشگاه با اشاره به بحث انگیزشی کادر درمان تصریح کرد: با توجه به کاهش فرانشیزها از دی ماه سال ۹۸ و عدم پرداخت ها برای مقیم های سال ۹۹ با مشکل روبرو هستیم.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده ابراز داشت : امیدوارم بحث برداشت پرداخت های پلکانی هر چه سریعتر به نتیجه برسد.
رئیس دانشگاه به عدم تامین تجهیزات مورد نیاز مانند ونتیلاتور و CT از سوی هیئت امنای ارزی اشاره کرد و افزود: متاسفانه ما دراین زمینه دریافتی مناسبی نداشتیم ؛ بویژه این مشکل در بیمارستانهای جدید تاسیس قابل توجه است.
وی در خصوص بحث پاداش ها از اعتبارات ناکافی و فرمول های نامتعادل توزیع بین حوزه های بهداشت و درمان انتقاد کرد و افزود: از دیگر چالش های موجود می توان  به موضوع ابلاغ هزینه های تمام شده درمان بیماران و جذب نیروی های متخصص برای شهرستانهای تابعه اشاره داشت.
رییس دانشگاه از پیگیری و انجام کار تیمی جهت مدیریت دارویی و خدمات مداخله ای گران قیمت کرونا ویروس در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد.
دکتر کوهپایه زاده در پایان بیانات خود برای تمامی فرماندهان و سربازان خط مقدم نظام سلامت ، آرزوی تندرستی و توفیق کرد.
تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 341 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر