پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت شهادت دکتر محمود پویانی راد متخصص بیهوشی بیمارستان فیروزگر، شهید مدافع سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/6/11 |
دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران شهادت دکتر محمود پویانی راد متخصص بیهوشی بیمارستان فیروزگر را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
انا لله و انا الیه راجعون
خبر شهادت شهید سلامت دانشگاه ایران پزشک فرهیخته و متعهد، شهید ایثارگر، دکتر محمود پویانی راد متخصص بیهوشی بیمارستان فیروزگر که در حال جهاد و کمک به بیماران بود، در تاریخ ۱۰ شهریور ماه ۱۳۹۹ به دلیل ابتلا به کووید۱۹ در سن ۵۹ سالگی به درجه رفیع شهادت نایل گشت، موجب تاسف و تاثر جامعه پزشکی شد.
 اینجانب ضمن ابراز صمیمانه‌ترین همدردی‌ها، این ضایعه غم انگیز را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران و خانواده و وابستگان آن شهید عزیز تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت دارم.

دفعات مشاهده: 1034 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر