بررسی چالش های آموزشی و پژوهشی دانشکده ها با حضور ریاست دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/6/11 |
بررسی چالش های آموزشی و پژوهشی دانشکده ها با حضور ریاست دانشگاه چالش های آموزشی و پژوهشی دانشکده ها با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه بررسی چالش های آموزشی و پژوهشی دانشکده ها با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، معاونین و مدیران ، ۱۱ شهریور۱۳۹۹ در اتاق فکر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
جلسه اول با حضور مسئولین دانشکده علوم  توانبخشی و پردیس بین الملل تشکیل شد و دکتر هومان  پارسایی؛ دبیر شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه به بیان مسائل و مشکلات دانشکده های مذکور پرداخت  که از مهمترین موارد مطرح شده می توان به موضوع شرط دفاع از پایان نامه ها ، تامین اعتبار لازم جهت انجام طرحهای پژوهشی ، ارائه آموزش مجازی ، مباحث مربوط به تحصیلات تکمیلی ، گذراندن دوره های کارورزی ، تکمیل زیرساختهای IT ، شهریه دانشجویان ، نظارت و همکاری بیشتر معاونتها اشاره کرد.
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: این جلسات با هدف بهره گیری از خرد جمعی جهت حل مسائل آموزشی و پژوهشی دانشجویان برگزار می گردد ، لذا باید مداخلات لازم انجام و مشکلات موجود در اسرع وقت برطرف شود.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: روند دفاع پایان نامه ها باید شفاف سازی شود و امور مربوط به فارغ التحصیلی دانشجویان تسهیل گردد.
ایشان با تاکید بر ارائه آموزش مجازی تصریح کرد:اساتید باید تمام دروس تئوری را به صورت مجازی و با کیفیت مناسب ارائه نمایند ؛ لازم به ذکر است دانشگاه بر این مسئله نظارت می نماید و مسئولیت عدم همکاری با خود استاد مربوطه می باشد.
دکتر کوهپایه زاده اظهار کرد: حوزه های آموزش ، پژوهش و همچنین دانشکده ها باید فعالانه ، تمامی دریافت ها و پرداخت های مربوط به طرحهای تحقیقاتی و پایان نامه ها را بررسی و پیگیری نمایند.
سپس دکتر هومان پارسایی؛ دبیر شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه در حاشیه این جلسه خاطر نشان کرد: اولین دوره جلسات منسجم بررسی چالش های آموزشی و پژوهشی دانشجویان را شاهد هستیم که به نظر من یکی از ایده آل ترین اتفاقات در سال جاری می باشد.
دکتر پارسایی ابراز داشت: برگزاری این جلسات بسیار مفید است؛ همین که مسئولین دانشکده ها متوجه شوند ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران بر این مباحث توجه و نظارت دارند .
وی افزود: امید است با همکاری بیشتر معاونتها و دانشکده ها ، مشکلات به صورت منظم تر بررسی و حل شود.

لازم به ذکر است طبق برنامه ریزی انجام شده، جلسات فصلی به منظور بررسی و حل چالش های آموزشی و پژوهشی دانشکده ها به تفکیک و با حضور مسئولین دانشگاه برگزار می شود.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 376 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر