پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز بهورز

| تاریخ ارسال: 1399/6/12 |
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز بهورز
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی پیامی فرارسیدن روز بهورز را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
دوازدهم شهریور ماه سالروز پاسداشت مقام انسان های خدومی است که با ایثار و فداکاری خود سهم بسزایی در ارتقای سلامت جامعه دارند.

بهورزان عزیزی که خدمات متنوع حوزه سلامت را به نحو شایسته ای در جامعه روستایی و دورافتاده ترین نقاط این مرز و بوم ارائه می دهند.
بهورزان، قدیمی ترین ترجمان نظام سلامتی هستند که هنوز هم برتارک نظام های سلامت مدرن جهانی و در عصر غالبیت تکنولوژی های رنگارنگ  می درخشند و سلامتی این ارزشمند ترین مائده الهی را ارزانی مادران و کودکان و میانسالان و سالمندانی می کنند که صیانت از حقوق سلامتی آنان رسالت اصلی خدمتگزاران صدیق و پرتلاش این نظام می باشد..
نام بهورز همواره یاد آور تلاش مجدانه برای بهتر زیستن است. بدین وسیله فرصت را مغتنم شمرده و ۱۲ شهریور را که در تقویم سلامت  تحت عنوان روز بهورز نامگذاری شده گرامی داشته و از تلاش های ارزنده بهورزان عزیز در جهت حفظ، بهبود و ارتقای سطح سلامت آحاد مردم تقدیر و تشکر می نمایم. توفیق روزافزون این عزیزان در ارتقای سلامت آحاد جامعه روستایی را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 250 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر