رضای خداوند در رضای بندگان است

| تاریخ ارسال: 1399/6/12 |
رضای خداوند در رضای بندگان است

بهورز خانه بهداشت حصار زیرک شهرستان شهریار: سعی می کنم تا مردم به آرامش برسند چون که رضای خداوند در رضای بندگان است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به مناسبت گرامی داشت ۱۲شهریور ماه ، روز بهورز گفتگویی با مریم شریفی؛ بهورز شاغل در خانه بهداشت حصار زیرک از توابع شهرستان شهریار انجام گرفته است.

لطفا خودتان را معرفی نمایید و  در مورد شروع کار خود توضیح دهید؟
مریم شریفی هستم ؛ اسفند ۱۳۵۵در شهریار متولد شدم. بعد ازتحصیلات دیپلم درسال ۱۳۷۲ به همراه همسرم جهت کار در خانه بهداشت محل سکونت اعلام آمادگی کردیم و پس از آزمون ورودی درآذر  ۷۲به عنوان دانش آموز بهورزی مشغول به تحصیل وکارآموزی شدیم  و تاآذر ۱۳۷۴  آموزش های تئوری و عملی را گذراندیم و از ۲۵ فروردین ۱۳۷۵ رسما مشغول به کار شدم .

احساس خود را به عنوان یک بهورز بفرمایید؟
عاشق کارم بودم و هستم، مردم روستا با من خیلی راحتند ؛ من به عنوان یک دوست و رازدار به درد ودل هایشان گوش می کنم.
مراجعه کنندگان با من  احساس راحتی می کنند و مشکلاتشان را در میان می گذارند؛ من هم سعی می کنم تا جایی که برایم مقدور باشد کاری برایشان انجام دهم تا به آرامش برسند یا لا اقل گوش شنوائی برای آنها باشم . امیدوارم مردم از من راضی باشند چون که رضای خداوند در رضای بندگان است.

چه شد که به کرونا مبتلا شدید؟
در تاریخ ۲۳ تیر ۹۹ هنگام بیدار شدن از خواب متوجه شدم کمی گلودرد و بدن درد دارم ، به پزشک مرکز مراجعه کردم .
پزشک معالج گفت: با توجه به تماس نزدیک با مراجعین و اینکه همه‌ی مراجعین از ماسک استفاده نمی کنند مشکوک هستید در نتیجه برایم تست نوشتند و بعد از ۴۸ ساعت تنگی نفسها شروع شد و من در خانه قرنطینه بودم .
اصلا درست نمی توانستم بخوابم ، تا می خوابیدم خواب می دیدم دارند خفه ام می کنند، هراسان از خواب می پریدم بعد از ۳روز تماس گرفتند و اعلام کردند که تست شما مثبت است. من  تا۱۷ روز در خانه قرنطینه بودم سی تی اسکن انجام دادم ریه ام درگیر شده بود، پزشک تشخیص داد که باید بستری شوم ولی من ترجیح دادم در منزل و با استفاده از کپسول اکسیژن مشکل تنفسی را تحمل کنم و از دمنوشهای گیاهی و بخور استفاده کردم.
 به لطف خداوند و دعای خیر دوستان بحمدالله خوب شدم و کرونا رو شکست دادم البته بعد از گذشت تقریبا ۵۰ روز از ابتلا هنوز تنگی نفس دارم.

چه خدماتی در دوران کرونا ارائه دادید؟
در پی اعلام دانشگاه مبنی بر راه اندازی نقاهتگاه بیماران کرونایی و دعوت از داوطلبین به عنوان کمک پرستار اعلام آمادگی کردم و از دوم فرورین ۹۹ برای مراقبت بیماران کرونایی به نقاهتگاه ایران مال رفتم ، البته روزهای اول کمی مشکلات و کمبودها وجود داشت که با تلاش شبانه روزی پرسنل ایرانمال و پزشکان بسیج جامعه پزشکی، مرکز آماده پذیرش بیماران شد ومن به عنوان کمک پرستار درخدمت بیماران بودم وبعد یک هفته در خانه قرنطینه بودم که خدا را شکر مشکلی پیش نیامد.

چه اقداماتی توسط بهورزان خانه بهداشت در زمان کرونا انجام شده است؟
در خانه بهداشت هم با سامانه ۴۰۳۰با تک تک خانوارهای تحت پوشش تماس گرفته و از نظر فرد مبتلا در خانواده و یا وجود علائم بیماری در هر یک از اعضای خانواده سوال می شود در صورت داشتن علائم با توجه به نوع علائم ذکر شده و شدت آن یا به مرکز جهت بررسی بیشتر و انجام تست ارجاع داده می شوند یا آموزش لازم جهت رعایت اصول بهداشتی ، مراقبت در منزل وانجام اقدامات بی ضرر خانگی برای افراد مشکوک ارائه می شود.
تا کنون دو مرحله از این غربالگری برای کل خانوارها انجام شده و در حال حاضر درحال انجام مرحله سوم غربالگری کووید- ۱۹هستیم، البته متاسفانه برخی از مردم با دیدن شماره ۴۰۳۰ روی گوشی از جواب دادن امتناع می کنند و این کار را برای ما خیلی سخت تر می نماید.
در مرحله دوم،  مراحل روند درمان بیماران کرونایی  و خانواده های آنها بررسی می شود.
سومین مرحله هم شامل پیگیری خود اظهاری در سامانه سلامت است که درایام عید، مسافران نوروزی جزء گروه  هدف بودند و درحال حاضر پیگیری شرکت کنندگان در آزمونهای سراسری روی میز کار قرارگرفته است .
پیمایش سرولوژیک کووید- ۱۹ در افراد منتخب ، ارائه آموزش به آنها وارجاع به آزمایشگاه از دیگر موارد انجام شده در این مرحله است.
همچنین تمام فعالیتهای روتین خانه بهداشت مانند: واکسیناسیون مراقبت مادرباردار، مراقبت  کودک و نوجوان ، جوان و میانسال ، مراقبت سالمند، مراقبت بیماران دیابتی وفشارخونی ، بیماران مبتلا به سل  و بیماران اعصاب و روان ، تالاسمی ، پیگیری کودکان مشکل دار و مشکلات بهداشتی محیط روستا و بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در حال انجام است.
-    انتظار از مسئولین :
-احتساب شغل بهورزی به عنوان مشاغل سخت و زیان آور
-احتساب ۲ سال آموزش تربیت بهورزی به عنوان سابقه خدمتی
-تاسیس سازمان نظام بهورزی جهت ساماندهی ، انعکاس و پیگیری مشکلات بهورزان
- تغییر ضریب کارانه بهورزان و عدالت در پرداخت کارانه ها
- برخورداری از اضافه کاری برای بهورزان مانند سایر پرسنل
-رسیدگی به امور رفاهی بهورزان
- بررسی علت بالا بردن بدون کارشناسی حجم عظیم  کار بهورزان در سالهای اخیر با همان تعداد  نیرو
- بیمه مسئولیت جهت بهورزان به دلیل انجام تزریقات واکسن جهت کودکان در سنین مختلف
-اختصاص سهمیه ای برای ادامه تحصیل بهورزان در دانشگاههای علوم پزشکی
-تجدید نظر و افزایش پایه حقوق بهورزان

-    صحبت پایانی:
به همه همکاران عزیزم در سرتاسر ایران سلام و خداقوت عرض می نمایم ، امیدوارم همانطور که تا الان با تلاش شبانه روزی شاخصهای بهداشتی رو در روستاها به حد عالی رساندند؛ از این به بعد هم با عنایات حضرت حق برای ساختن ایرانی آباد و شاد تلاش کنند.
 در پایان از مسئولین و مدیران  شبکه بهداشت شهرستان شهریار ومعاونت بهداشت دانشگاه که دلسوزانه برای برطرف شدن مشکلات تلاش می کنند ، تشکر می نمایم.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 735 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر