توسعه بانک شیر ایران با مشارکت شرکت های دانش بنیان

| تاریخ ارسال: 1399/6/12 |
توسعه بانک شیر ایران با مشارکت شرکت های دانش بنیان

راهکارهای حفظ ، ساماندهی و توسعه بانک شیر با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه بررسی ساماندهی و توسعه بانک شیر بیمارستان شهید اکبر آبادی و راه اندازی clean room تغذیه در بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، دکتر ولایی؛ مدیرعامل مجموعه مدد ایران، دکتر پورنیک؛ رئیس مرکز رشد و نوآوری و سایر اعضاء ، ۱۲  شهریور ۱۳۹۹ در سالن شورای ستاد مرکزی برگزار شد.
در این جلسه در خصوص توسعه بانک شیر، افزایش تولید، هزینه های نگه داری و انجام آزمایشات سرولوژی، تکمیل زیر ساختها و دریافت استانداردهای مورد نیاز ، تامین اعتبار لازم ،ارزیابی های علمی و تجاری ، انجام تحقیقات R&D و راه اندازی clean room  تغذیه با هدف کمک به سلامت نسل آینده بحث و تبادل نظر شد.
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن اعلام حمایت عنوان کرد: با همفکری متخصصین حوزه های مختلف و با استفاده از مهندسی معکوس باید یک کار نو انجام و بانک شیر را توسعه دهیم.
دکتر کوهپایه زده پیشنهاد داد: تا از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای این منظور استفاده شود و با بهره گیری از الگوهای مناسب، در مسیر تجاری سازی و درآمد زایی حرکت نمود.
وی افزود: ما در جایگاه دانشگاه باید بستر علمی مناسب را برای این کار فراهم آوریم و به چابک سازی شرکت های دانش بنیان کمک نماییم.
سپس اعضای حاضر در جلسه نظرات و راهکارهای خود را جهت تسریع امور ارائه دادند .
در پایان مصوب شد تا طرح فناورانه توسعه بانک شیر ایران تهیه شود و مرکز رشد و نوآوری دانشگاه گرنت های لازم را ارائه نماید.
همچنین مقرر شد تا هر چه سریعتر شرکت های دانش بنیان با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه برای توسعه بانک شیر و راه اندازی clean room ، ایجاد و اهداف تعیین شده پیگیری شود.
لازم به ذکر است طبق نظر رئیس دانشگاه ، دکتر بردبار؛ به عنوان مسئول برنامه ساماندهی و توسعه بانک شیر ایران معرفی شد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر