معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد: افزایش تعداد بهورز در سال ۱۴۰۰

| تاریخ ارسال: 1399/6/15 |
افزایش تعداد بهورز در سال ۱۴۰۰
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از افزایش نیروی کار بهورز برای ارائه خدمات بهداشتی در سال آینده خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بابک عشرتی چهارشنبه دوازدهم شهریور ۱۳۹۹ در حاشیه بازدید معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از خانه بهداشت روستای ده حسن رباط کریم ضمن اعلام خبر جذب بهورز در سال ۱۴۰۰، گفت: در حال حاضر در منطقه تحت پوشش این دانشگاه یک صد و سی دو نفر بهورز فعالیت دارند که البته به زودی هفت نفر دیگر به این تعداد اضافه می شوند که همگی از فارغ التحصیلان دوره های آموزشی خودمان هستند.
وی افزود: شخصا خودم همواره بعد از بیست و هفت سال فعالیت در حوزه بهداشت، بیشترین آموزش ها را از همکاران بهورز فرا گرفته ام. همین بازدیدها و پرسش و پاسخ ها با این همکاران عزیز برای من جنبه آموزشی دارد که بسیار ارزشمند است.
دکتر عشرتی با اشاره به اهمیت توجه به افزایش انگیزه در بین همکاران بهورز، گفت: با وجود همه  محدودیت‌ها، سعی ما بر این بوده که  به لحاظ مزایا هر آن چه می توانیم به حکم وظیفه انجام بدهیم. البته می‌دانم که با توجه به شرایط فعلی کار زیاد بزرگی نکرده ایم.
وی تأکید کرد: در دانشگاه علوم پزشکی ایران سعی کردیم خدمات ارائه شده در مراکز بهداشت، با کیفیت ارائه شود و کمیت را فدای کیفیت نکنیم؛ این کار ساده ای نیست و حتما ایراداتی هم وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه با بیان اینکه احتساب دو سال دوره کارورزی بهورزان به عنوان سنوات، یک مساله کشوری است، گفت: از زمانی که یادم است حداقل از سال ۸۶ که من خدمت همکاران بودم، این مسئله همواره مطرح بوده اما با وجود پیگیری های انجام گرفته، هنوز نتیجه ای حاصل نشده است.
وی در پایان ضمن تشکر از همه بهورزان و همه همکاران که در سیستم بهداشت بی ادعا مشغول کار هستند، افزود: با توجه به همه محدودیت ها و شرایطی که وجود دارد، بهورزان خدمات با کیفیت ارائه می دهند

دفعات مشاهده: 511 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر