رتبه بندی حهانی تایمز 2021 اعلام شد دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع ۶۰۰ دانشگاه برتر جهان

| تاریخ ارسال: 1399/6/16 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع ۶۰۰ دانشگاه برتر جهان
دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبه بندی جهانی تایمز ۲۰۲۱ با جهش بیش از ۱۳۰ پله ای در جمع ۶۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی مقتدایی؛ معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران با اعلام این خبر، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران برای دومین سال متوالی با برنامه ریزی و حرکت در مسیر تحول، نوآوری، کارآفرینی و دانشگاه های نسل سومی با صعود تحسین برانگیز و افتخار آفرین با کسب رتبه ۵۰۱-۶۰۰ در جمع دانشگاه های برتر جهان، همچنین در جایگاه چهارمین دانشگاه برتر و دومین دانشگاه برتر علوم پزشکی در ایران قرار گرفت.
وی با بیان اینکه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین رتبه بندی های بین المللی دانشگاه ها است که دانشگاه های برتر دنیا را هر ساله مورد ارزیابی قرار می دهد، افزود: نظام رتبه بندی تایمز، دانشگاه های جهان را در پنج حوزه  آموزش، پژوهش، استنادات (هر کدام با وزن ۳۰ درصد)، وجهه بین المللی (با وزن ۷.۵ درصد) و درآمد حاصل از صنعت (با وزن ۲.۵ درصد)  بر پایه  سیزده شاخص کمی مورد ارزیابی قرار می دهد.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: امسال در این رتبه بندی یکهزار و ۵۲۷ دانشگاه از ۹۳ کشور در سطح جهان رتبه بندی شده اند که این تعداد نسبت به سال گذشته ۱۳۰ دانشگاه افزایش داشت.
وی افزود: نتایج این رتبه بندی نشان می دهد که ۴۷ دانشگاه ایرانی در این رتبه بندی حضور داشته اند که از نظر تعداد دانشگاه ها، جمهوری اسلامی ایران بیشترین تعداد دانشگاه های رتبه بندی شده در کشورهای اسلامی را دارد.
دکتر مقتدایی با اشاره به حضور افتخار آمیز دانشگاه علوم پزشکی ایران در این رتبه بندی برای سومین سال متوالی و همچنین موفقیت های دیگر در سایر رتبه بندی های مختلف این نظام رتبه بندی از جمله کسب رتبه ۵۵ جهانی در رتبه بندی تاثیر تایمز، خاطرنشان کرد: این دستاورد ناشی از اهتمام جدی این دانشگاه در انجام رسالت خود و جامه عمل پوشاندن به جهش تولید علم و ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در کشور در سال جهش تولید است.
وی در پایان ضمن تبریک این دستاورد افتخارآفرین به خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران، از توجه و حمایت رییس دانشگاه و همچنین از زحمات و تلاش های مسئولان، اعضای محترم هیئت علمی و تمامی کارکنان دانشگاه قدردانی کرد و از خداوند متعال توفیق خدمت به ملت عزیز ایران و سربلندی کشورمان در رویارویی با مشکلات به ویژه بحران همه گیری کرونا را خواستار شد.

خبر: دزفولی

دفعات مشاهده: 543 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر