برگزیدگان مسابقه عکاسی «دانشگاه من» معرفی شدند

| تاریخ ارسال: 1399/7/19 |
برگزیدگان مسابقه عکاسی «دانشگاه من» معرفی شدند برگزیدگان مسابقه عکاسی «دانشگاه من» که به مناسبت سالروز دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شده بود، معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیات داوران این مسابقه ضمن تقدیر ویژه از داود زنگنه شاغل در معاونت بین الملل، آناهیتا حسینعلی؛ دانشجوی پزشکی پردیس بین الملل را به عنوان نفر اول، دکتر ناصر دهقان؛ عضو هیات علمی مرکز تحقیقات طب کار را به عنوان نفر دوم و ندا ابراهیم زاده از کارکنان ستاد شاهد و امور ایثارگران و محسن آقابیگی آرانی از کارکنان بیمارستان شهدای هفتم تیر را مشترکاًبه عنوان نفرات سوم معرفی کردند.
مسابقه عکاسی دانشگاه من به مناسبت پنجم شهریور سالروز؛ تاسیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ویژه کارکنان، دانشجویان، اساتید دانشگاه با موضوع آزاد و ثبت تصاویر از رخدادها، پردیس های دانشگاه، بیمارستان ها، دانشکده ها، شبکه های بهداشت و مراکز تحقیقاتی در تابستان ۱۳۹۹ برگزار شد و شرکت کنندگان در مجموع نزدیک به پنجاه عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.

دفعات مشاهده: 307 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر