با حضور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلوهای بنیادی کشور انجام شد  بررسی روند تکمیل مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/6/16 |
 بررسی روند تکمیل مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی ایران
روند تکمیل مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی ایران با حضور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امیرعلی حمیدیه یکشنبه شانزدهم شهریور ۱۳۹۹ در نشستی که به منظور بررسی روند توسعه و تکمیل مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی ایران در بیمارستان شهید مطهری برگزار شد، اظهار کرد: توسعه مرکز باید با سرعت بیشتری پیش برود تا پس از بازرسی ها امکان پرداخت های مالی  بعدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فراهم شود.
وی افزود: ساختار مرکز جامع و دست اندرکاران آن باید در یک وب سایت پویا معرفی شده تا همه بدانند این مرکز زیر نظر مستقیم رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت می کند.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست بر اهمیت جذب سرمایه برای تسریع در روند توسعه و راه اندازی کامل مرکز سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی ایران تاکید کرد و افزود: حضور شرکای راهبردی در این پروژه می تواند، ما را به اهداف در نظر گرفته شده، نزدیکتر کند.
وی گفت: در دولت بسترهای خوبی مانند معاونت علمی ریاست جمهوری وجود دارد اما واقعیت این است بخش دولتی تمام کننده خوبی نیست، بنابراین لازم است سریعا در این پروژه بخش خصوصی را به عنوان شریک بپذیریم.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی چون به دنبال درآمدزایی است، می تواند سرعت حرکت ما را نیز بیشتر کند، افزود: دیگر ویژگی بخش خصوصی این است که وابستگی به این مدیریت و آن مدیریت هم ندارد و فقط در مسیر کسب سود و خلق ثروت حرکت می کنند.
بنا براین گزارش، دکتر مسعود ناصری پور؛ مدیر پروژه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در ابتدای این نشست گزارشی از مراحل توسعه و پیشرفت کارها در مرکز جامع ارائه داد.
در پایان نیز دکتر حمیدیه از تمامی بخش های راه اندازی شده و در حال ساخت مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی ایران بازدید کرد.

دفعات مشاهده: 411 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر