توسعه گردشگری سلامت با محوریت دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/6/16 |
توسعه گردشگری سلامت با محوریت دانشگاه علوم پزشکی ایران
کارگروه عملیاتی جهت بررسی و تدوین تفاهم نامه توسعه گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه هم اندیشی بررسی و تدوین تفاهم نامه مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و بیمارستانهای تعیین شده جهت توسعه بحث گردشگری سلامت ، روز یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ در سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه در خصوص ساماندهی فرآیند جذب و توزیع بیماران از کشورهای عراق و افغانستان، نقش شرکت مجری، نوع قرارداد، میزان سهم مشارکت، سطح بندی خدمات، تکمیل زیر ساخت های سایت، بحث هزینه ها وتعرفه ها، رعایت استاندارد ها و مباحث حقوقی و نظارتی بحث و تبادل نظر شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه عنوان کرد: هدف از تشکیل این کارگروه را توسعه بحث گردشگری سلامت در مراکز آموزشی درمانی تحت پوشش دانشگاه می باشد.
دکتر محقق بیان کرد: باید متن قرارداد پیشنهادی با هماهنگی بیمارستانها تهیه و برنامه عملیاتی آن اجرا شود.
در ادامه مشاور رئیس دانشگاه در امور گردشگری ضمن تاکید بر جذب بیماران بین الملل اظهار کرد: در این راستا باید به منافع دانشگاه هم توجه و قرارداد همکاری مشترک بین دانشگاهها و بیمارستانهای مورد نظر تهیه شود.
مهندس صفائیان با اشاره به نتایج مثبت حاصله از رایزنی با وزارت امور خارجه و سازمان گردشگری جهت جذب بیماران از کشورهای همسایه، افزود:دمقدمات کار فراهم شده، لذا به منظور اجرای فرآیند برنامه باید متن قرارداد نهایی شود .
 در پایان مقرر شد تا با حضورتیم IPD (مسئولین بیماران بین الملل) بیمارستان ها و حوزه درمان ، متن قرارداد مشترک بررسی و تکمیل شود.
همچنین با هماهنگی مشاور رئیس دانشگاه در امور گردشگری ، بازدیداز مراکز درمانی تعیین شده ، انجام شود.
بنابراین گزارش دکتر معظمی؛ رئیس دفتر ریاست دانشگاه، دکتر محقق؛ معاون توسعه، مدیریت و منابع، دکتر توکلی؛ معاون درمان، مهندس صفائیان؛ مشاور رئیس دانشگاه در امور گردشگری ، کارشناسان حوزه درمان و نمایندگان بیمارستان های تعیین شده در این جلسه حضور داشتند.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 367 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر