حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران از ایده بازارهای حوزه سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/6/18 |
حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران از ایده بازارهای حوزه سلامت
دانشگاه علوم پزشکی ایران از ایده بازارهای حوزه سلامت حمایت می نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در جلسه شورای سیاستگذاری دانشگاه مورخ  ۱۸ شهریور ۱۳۹۹و با حضور دکتر وطن پور؛ مدیر کل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، ایده بازارهای حوزه سلامت مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه عنوان کرد: به منظور تسریع در کسب نتایج فناورانه باید به مسیر بازارتا ایده توجه شود.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: به عنوان دانشگاه باید در حوزه R&D و تجاری سازی محصولات بیشترتلاش کنیم.
ایشان با اشاره به وجود دانش فنی ، ظرفیت های علمی و بضاعت های بالقوه موجود در دانشگاه اظهار کرد: شرکت های دانش بنیان به عنوان شریک راهبردی و موتور محرکه برای خلق ایده های نو و تولید محصولات مبتنی بر نیاز جامعه محسوب می شوند.
وی ضمن اعلام حمایت دانشگاه از ایده بازارهای حوزه سلامت افزود: باید به این نکته توجه داشته باشیم که در مسیر تحقق اهداف استراتژیک دانشگاه چقدر توانستیم به نیازهای اجتماعی در حوزه فناورانه پاسخ دهیم.
دکتر کوهپایه زاده ضمن تاکید بر استفاده ازاین فرصت طلایی، خاطر نشان کرد: تمام تلاش خود را در دانشگاه به کار خواهیم گرفت تا بستر مناسب برای تحقق اهداف شرکت های متفکر فراهم و شرایط انجام پژوهشهای کاربردی تسهیل شود.
در ادامه جلسه، مدیر کل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مشکلات دوران کرونا، اظهار داشت: نیاز است دانشگاهها در مسیرایده بازارهای نو حرکت کنند واساس حوزه فناوری هم در جهت سرمایه گذاری ، توسعه این ایده بازارها و همچنین تقویت ارتباط صنعت با دانشگاهها است.
دکتر وطن پور ابراز داشت: ما در حوزه فناوری مشکل پول نداریم بلکه به دنبال پروژه های خوب هستیم.
ایشان ضمن استقبال از وجود ایده بازارهای حوزه سلامت ، افزود: ایده بازارها می توانند به تدریج به هسته های فناور تبدیل و در مراکز رشد مستقر شوند. همچنین می توانند از حمایت های صندوق های سرمایه گذاری بهره مند گردند.
بنابراین گزارش دکتر متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری هدف از این جلسه را ساماندهی ایده بازارهای حوزه سلامت و حمایت از آنها بر شمرد و افزود: زیر ساختهای حوزه فناوری دانشگاه در حال توسعه است و ما هم باید به عنوان تولید کننده محصولات کاربردی ، سهمی در این بازار ملی داشته باشیم.
در پایان دکتر پورنیک ؛ مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: در مسیر رشد و بالندگی باید نیازهای حوزه سلامت را احصاء نماییم و زیر ساختهای فناورانه را در اختیار افراد قرار دهیم تا شاهد دستاوردهای ارزشمند در حوزه فناوری سلامت باشیم.
لازم به ذکر است رویدادهای ملی ایده بازارهای حوزه سلامت (خوراکی و نوشیدنی، آرایشی و بهداشتی، تجهیزات پزشکی و سلامت دیجتال) با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه صنعتی امیر کبیر از مهرماه لغایت دی ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار می شود .

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 248 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر