برگزاری دومین جلسه کارگروه سلامت در برابر حوادث غیر مترقبه

| تاریخ ارسال: 1399/6/19 |
برگزاری دومین جلسه کارگروه سلامت در برابر حوادث غیر مترقبه
دومین جلسه کارگروه سلامت با محوریت هماهنگی برنامه ها و مدیریت هر چه بهتر حوادث غیرمترقبه در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین جلسه حوادث غیر مترقبه بهداشت و درمان با محوریت هماهنگی برنامه و مدیریت هر چه بهتره حوادث غیرمترقبه در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران سه شنبه هجدهم شهریور ۱۳۹۹  سالن شورای ستاد مرکزی برگزار شد.
دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در ابتدای این جلسه مصوبات جلسه قبل را یاد آور شد و اقدامات انجام گرفته در خصوص این مصوبات را برشمرد.
در ادامه دکتر بیات؛ دبیر کمیته پدافند غیر عامل گزارش اقدامات این کمیته را در خصوص تعیین نقش ادارات و واحدهای تابعه دانشگاه در پدافند غیر عامل ارائه کرد.
همچنین دکتر سید احمد احمدی؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران از آماده شدن کامل بسته های آموزشی در خصوص بیماری کووید ۱۹ برای همه مدیران مجموعه های مختلف دانشگاه خبر داد و افزود: در صورت آمادگی این مجموعه ها و اعلام زمانبندی از سوی کارگروه سلامت می توانیم هم به صورت حضوری و هم به صورت وبینار ارائه کنیم.
به گفته دکتر توکلی جلسه حوادث غیر مترقبه بهداشت و درمان متشکل از کارگروها و کمیته های مختلف از قبیل کمیته درمان، کمیته بهداشت، کمیته پشتیبانی، کمیته غذا دارو و تجهیزات پزشکی، کمیته آموزشی، کمیته پژوهش، کمیته پدافند غیر عامل و همه حوزه هایی که مرتبط است برای هماهنگی بیشتر به صورت فصلی برگزار می شود و ریاست آن بر عهده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

خبر: همتی

دفعات مشاهده: 554 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر