دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر توسعه فناوری سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/6/19 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر توسعه فناوری سلامت مدیر کل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت: حرکت های خوبی در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر حسین وطن پور ؛ مدیر کل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت در حاشیه جلسه شورای سیاستگذاری ایده بازارهای حوزه سلامت عنوان کرد: حرکتهای خوبی در دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه فناوری شروع شده و زیر ساخت های آن در حال توسعه است.

دکتر وطن پور  بیان کرد: خوشبختانه مدیران توانمندی در حوزه های پژوهش،  ارتباط با صنعت و فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور دارند و وجود زیر ساخت های مناسب نظیر مرکز رشد ، پارک فناوری و اتاق های تمیز  هم زمینه ساز  کسب نتایج و دستاوردهای خوب در این دانشگاه است.

وی گفت : رویدادهای متعددی در حوزه فناوری برگزار می شود که ایده بازارها یکی از آن برنامه ها است.

مدیر کل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: جشنواره ها، فن بازارها و کنگره هایی در حوزه پیشرفت های فناوری سلامت برگزار می شود که در آن افراد به بحث، تبادل نظر و عرضه محصولات می پردازند.
دکتر وطن پور تصریح کرد: مزیت ایده بازارها این است که در رده تحریک دانشجویان و اعضای هیئت علمی در فکر کردن و حل مشکلات تاثیر گذار هستند. همچنین سبب می شوند تا افراد به رسالت های اجتماعی خودبیشتر توجه کنند.
وی افزود: ایده بازارها می توانند در مسیر  رفع نیازهای داخلی، جلوگیری از خروج ارز  و ایجاد‌ کسب و کارهای دانش بنیان کمک شایانی نمایند.

دکتر وطن پور ضمن اعلام آمادگی از ایده بازارهای حوزه فناوری سلامت ، اظهار کرد: به همت یکی از شرکت های دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تحت پوشش مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران ، شاهد برگزاری مجموعه ایده بازارها هستیم که این خود یک اتفاق مبارک در زمینه همکاری دانشگاه های غیر پزشکی با پزشکی به شمار
می رود .

وی ابراز داشت: امیدوارم دانشگاه علوم پزشکی ایران بتواند در این ایده بازارها ،جایگاه خوبی کسب نماید.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 145 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر