گفتگو با رئیس دانشگاه در خصوص برگزاری بیست و پنجمین جشنوراه قرآنی هدهد

| تاریخ ارسال: 1399/6/19 |
گفتگو با رئیس دانشگاه در خصوص برگزاری بیست و پنجمین جشنوراه قرآنی هدهد همزمان با برگزاری بیست و پنجمین جشنوراه قرآنی هدهد گفتگویی با رییس دانشگاه انجام شده است که به شرح زیر است.
به نقل از مفداایران :جناب آقای دکتر کوهپایه زاده، همانطور که مستحضرید هر ساله جشنواره قرآنی هدهد برای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می‌ شود‌. امسال نیز شاهد برگزاری بیست و پنجمین دوره این جشنواره قرآنی هستیم که اتفاقاً با ایام محرم و عزاداری سیدالشهدا (علیه السلام) به عنوان بزرگترین الگوی قرآنی صبر و مقاومت در برابر ظلم مقارن شده است.

▪︎به نظر شما برگزاری جشنواره قرآنی چه تاثیری می‌تواند بر ترغیب دانشجویان به انس بیشتر با قرآن داشته باشد؟

قطعاً هر نوع ترویج قرآن کریم به اشکال مختلف در میان ما انسان‌ها و به ویژه نسل جوان دانشجو می‌تواند منشاء خیرات و برکات در زندگی دنیا و آخرت باشد.

تأثیر مفاهیم درک شده و نیز روح قرآن باعث تربیت و تعلیم بهتر دانشجویان خواهد شد.

▪︎با توجه به اینکه مسئولیت پذیری یکی از محورهای اخلاقی قرآن است؛ به نظر حضرتعالی آیا می‌توان از آموزه‌های قرآنی در جهت تربیت جامعه دانشگاهی به منظور پاسخگویی به نیازهای اجتماعی بهرمند شد و از این طریق احساس مسئولیت اجتماعی را در جامعه دانشگاهی گسترش داد؟

این امر کاملاً شدنی است. قرآن کریم نسخه‌های متعددی از پاسخگویی اجتماعی را مطرح کرده است. طبیعی است در دانشگاهی که اولین هدف از تأسیس خود را تعلیم و تربیت دانشجویان توانمند و موثر بر سلامت مردم می‌داند، رویکرد پاسخگویی اجتماعی سلامت با دیدگاه‌های قرآنی می‌تواند این هدف را به بهترین نحو برآورده نماید.

▪︎به عنوان رئیس دانشگاه ایران و رئیس ستاد جشنواره قرآنی دانشگاه، چه پیامی برای مشارکت حداکثری اساتید، دانشجویان و کارکنان در این جشنواره دارید؟

از همه همکاران دانشگاهی، اساتید، کارکنان و دانشجویان تقاضا دارم که با حضور فعال در این جشنواره خود و محیط شغلی خود را به برکت قرآن کریم عطرآگین نموده و با روحیه‌ای بهتر حود را آماده خدمت رسانی به مردم عزیزمان در بخش سلامت نمایند.

مصاحبه: مهدی صحافی

دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر