واکسن ایرانی کرونا به زودی وارد مرحله انسانی می‌شود

| تاریخ ارسال: 1399/6/22 |
واکسن ایرانی کرونا به زودی وارد مرحله انسانی می‌شود
عضو ستاد کرونای تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: واکسن‌ ویروس‌های ضعیف و کشته شده کرونا با تلاش محققان این دانشگاه از مرحله حیوانی عبور کرده و به زودی وارد مرحله انسانی می‌شود.

نوع واکسن‌های کرونا با یکدیگر متفاوت هستند؛ برخی واکسن‌ها با استفاده از ویروس‌های کشته شده و برخی دیگر از آنها با بهره‌گیری از نوترکیبات ویروسی و روش‌های جدید در حال ساخت هستند.

جلیل کوهپایه زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به اینکه محققان این دانشگاه با تمام توان در حال تلاش برای تولید این واکسن هستند، افزود: امیدواریم این فعالیت ها به نتیجه مطلوب برسد تا خدمات پیشگیرانه بهتری به مردم ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه ساخت واکسن مراحل مختلفی دارد، بیان داشت: مرحله اولیه آزمایشگاهی واکسن کشته شده ویروس با موفقیت پشت سر گذاشته شده است و امیدواریم در ماه های آینده کارآزمایی بالینی آن هم با موفقیت به پایان برسد تا این دستاورد مهم در اختیار نظام سلامت کشور قرار گیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان داشت: برخی از کشورها در مراحل مختلف ساخت واکسن کرونا قرار دارند و محققان ایرانی هم در قالب گروه های مختلف در حال تحقیق برای ساخت واکسن کرونا هستند.

کوهپایه زاده تاکید کرد: در حال حاضر که نه واکسن برای بیماری کرونا تولید شده و نه داروی اختصاصی آن ساخته شده است، با رعایت دقیق توصیه های بهداشتی باید از ابتلا به بیماری پیشگیری کرد.

وی ادامه داد: مردم همچنان باید توصیه های بهداشتی نظر استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و عدم حضور در اجتماعات را رعایت کنند و تا حد امکان از حضور در مکان های شلوغ و پرتردد خودداری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: مردم نباید تصور کنند که این بیماری پایان یافته و رعایت توصیه های بهداشتی را کاهش دهند، آنان همچنان با دقت باید این موارد را رعایت کنند تا دچار عوارض این بیماری نشوند.

منبع ایرنا

دفعات مشاهده: 322 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر