برگزاری دوره دانش افزایی با موضوع امکان سنجی تحقق تمدن نوین اسلامی

| تاریخ ارسال: 1399/6/22 |
برگزاری دوره دانش افزایی با موضوع امکان سنجی تحقق تمدن نوین اسلامی
دوره دانش افزایی استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع بسترهای تحقق تمدن نوین اسلامی و امکان سنجی ظرفیت های انقلاب اسلامی در سراسر جهان برای تحقق آن برگزار شد.
 به نقل از دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه؛ دوره دانش افزایی استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع بسترهای تحقق تمدن نوین اسلامی و امکان سنجی ظرفیت های انقلاب اسلامی در سراسر جهان برای تحقق آن روز پنجشنبه ۲۰شهریور ماه ۹۹ با حضور حجت الاسلام دکتر احمد رهدار استاد دانشگاه و مدیر مرکز مطالعات راهبردی مجمع جهانی اهلبیت (علیهم السلام) و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد.
در این دوره موضوعاتی از جمله اقدامات آمریکا در دو دهه اخیر و کشاندن پای ایران به بازیهای منطقه ای که آمریکا طراح و برنامه ریز آن بود و ایران به ناچار و برای دفاع از تمامیت ارضی خود و حفظ و ارتقاء توانمندیهای جهان اسلام به این  درگیریها کشانده شد، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
از جمله مواردی که با تفصیل بیشتری مورد توجه قرار گرفت حوادث اخیر منطقه بویژه شکل گیری داعش برای سرعت بخشیدن به اجرای نقشه جدید غرب برای منطقه و پایان دادن به آن توسط ایران بود. در این دوره در واقع تشریح و تبیین پروژه بزرگ مقاومت به رهبری ایران در منطقه و جهان بود که از جذابیت های آماری و تشریح میدانی وقایع و حوادث برخوردار بود.
این دوره ها با توجه به اهمیت موضوع تمدن نوین اسلامی و لزوم تبیین ابعاد گوناگون آن در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی ، طراحی و برگزار میگردد و اتفاقات و حوادث کلان سالیان اخیر و نیز تحولات بین المللی و همچنین جهان اسلام بررسی و تحلیل می شود. پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو درباره موضوعات گوناگون داخلی و خارجی نیز در متن جلسات جاری بود.
لازم به ذکر است این دوره نود و سومین دوره دانش افزایی استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران به شمار می رود که در موضوعات گوناگون سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی تربیتی برگزار شده است.

دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر