برگزاری وبینار نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت

| تاریخ ارسال: 1399/6/23 |
برگزاری وبینار نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت

ششمین نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت با موضوع نقش مراکز همکار در دوران کووید_۱۹ به صورت وبینار برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه : جلسه مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت توسط اداره کل همکاری های بین المللی وزارت بهداشت با حضور مسئولین سازمان جهانی بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور به صورت مجازی برگزار شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در این خصوص عنوان کرد:
در حال حاضر سیزده مرکز همکار WHO در ایران وجود دارد که هریک به معرفی برنامه ها و فعالیت های تخصصی و همچنین اقدامات مرتبط با اپیدمی کووید۱۹ پرداختند.

دکتر متولیان بیان کرد: دو مورد از این مراکز همکار در دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارند؛ مرکز همکار در زمینه پیشگیری و درمان کم شنوایی (مرکز تحقیقات گوش، گلو و بینی و سروگردن) و مرکز همکار در زمینه سلامت روان (دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان).

وی گفت : مرکز همکار مراقبت های پرستاری نیز در حال برنامه ریزی برای تمدید همکاری با سازمان جهانی بهداشت می باشد.
دکتر متولیان تصریح کرد: به علاوه دانشگاه در نظر دارد در حوزه هایی که توانمندی و مرجعیت علمی در دانشگاه وجود دارد، نسبت به ایجاد مراکز همکار جدید با WHO اقدام کند.
لازم به توضیح است که منطقه مدیترانه شرقی با داشتن حدود ده درصد جمعیت جهان، تنها پنج درصد مراکز همکار WHO را در اختیار دارد، لذا سیاست دفتر منطقه مدیترانه شرقی که توسط دکتر المنظری؛ دبیرکل منطقه ای در این جلسه بیان شد شامل افزایش تعداد این مراکز در منطقه مدیترانه شرقی است.

دفعات مشاهده: 511 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر