کاهش درآمد و افزایش هزینه های مراکز درمانی در پی شیوع کووید ۱۹

| تاریخ ارسال: 1399/6/24 |
کاهش درآمد و افزایش هزینه های مراکز درمانی در پی شیوع کووید ۱۹
تجربیات شیوع بیماری کرونا فرصت خوبی برای بکارگیری راهکارهای نوین در جمع آوری و ارائه آمار و اطلاعات دقیق را ارزشمند ایجاد کرده است.
به نقل از روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه:خانم پاک رئیس اداره اقتصاد درمان و آمار و مدارک پزشکی معاونت درمان دانشگاه، با تشریح اقدامات این حوزه درایام شیوع ویروس کرونا گفت: به دلیل اهمیت و حساسیت ارائه آمار در شرایط بحران، یکی از مشکلات بزرگ حوزه های ستادی تهیه آمارهای دقیق و سریع است که در ابتدای شیوع کرونا، آمارها به صورت پراکنده، توسط واحدهای کنترل عفونت بیمارستانها برای ستاد ارسال می شد و از دقت لازم برخوردار نبود.
خانم پاک افزود: از این رو برنامه های آموزشی از راه دور طراحی شد و در طول یک ماه آموزش های لازم به صورت فیلم، اجرای سناریو، گروههای اجتماعی و ...  انجام  گرفت و با راه اندازی سامانه اچ اس ای برای بهبود روند جمع آوری اطلاعات بیماران مبتلا به کرونا، همزمان نرم افزارصحت سنجی نیز ایجاد شد تا واحدهای مدارک پزشکی بیمارستانها، به صورت یکپارچه و استاندارد، آمار های دقیقتری جمع آوری و ارسال کنند.
رئیس اداره اقتصاد درمان و آمار و مدارک پزشکی معاونت درمان دانشگاه، آمار وشاخص های مهمی که توسط کارکنان اینم حوزه درخصوص کرونا رصد می شود را، تعداد مراجعین روزانه برحسب گروههای سنی، تعداد بیماران اینتوبه، تعداد بیماران اعزامی، تعدادبیماران ترخیص شده (بهبودیافتگان وفوتی ها)، تعداد کارکنان مبتلا و شهدا، آمارهای اختصاصی و تفصیلی در خصوص فوت شدگان و بهبود یافتگان، آمار مقایسه هفتگی سه دانشگاه، مبتلایان مجدد، آمارهای مالی و درآمد بیمارستان ها برشمرد و اضافه کرد: بررسی اثرات بحران کرونا بر هزینه و درآمد بیمارستانهای تابعه بسیار شفاف نشان می دهد،که درآمد بیمارستانهای تابعه کاهش و هزینه های اقتصادی آنها افزایش یافته است.
 خانم پاک افزایش رعایت اصول بهداشتی توسط مردم دراین مدت را از عوامل کاهش سایر بیماری های عفونی اعلام کرد.

دفعات مشاهده: 716 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر