آزمون کشوری عملی پایانی دانشجویان دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی

| تاریخ ارسال: 1399/6/24 |
آزمون کشوری عملی پایانی دانشجویان دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی
آزمون کشوری عملی پایانی دانشجویان دوره تکمیلی  تخصصی علوم آزمایشگاهی در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی؛ آزمون کشوری عملی پایانی دانشجویان دوره تکمیلی  تخصصی علوم آزمایشگاهی یکشنبه مورخ ۲۳ شهریور ماه ۱۳۹۹ در آزمایشگاههای تخصصی دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.
در این آزمون ۱۷ نفر اعضا برد تخصصی علوم آزمایشگاهی به عنوان ممتحن حضور داشتند.
۱۴ نفر ازدانشجویان دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی که خود از اعضا هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور بودند، در آزمونهای تخصصی انگل شناسی، میکروبشناسی، بیوشیمی، کنترل کیفی و هماتولوژی شرکت کردند.

دفعات مشاهده: 238 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر