| تاریخ ارسال: 1399/6/25 |
برگزاری هشتمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی ۵۳ پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه هشتمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی۵۳پرونده، سه شنبه ۲۵ شهریور ماه ۹۹ در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ در هشتمین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود  مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال۹۹ دکتر فتحی معاون غذا و دارو، دکتر حبیبی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مهندس ابراهیمی مدیر آزمایشگاه، مهندس آمنه شیرایی کسمائی کارشناس تخصصی  مواد غذایی و آشامیدنی، دکتر شیدفر عضو هیئت علمی دانشگاه، دکتر مهرداد فراهانی نماینده صنعت و مهندس نظامی نماینده جامعه مسئولین فنی حضور داشتند.
در این کمیته تعداد ۵۳ پرونده شامل۶ فقره پرونده مسئول فنی ، ۵فقره پروانه صدور و اصلاح پروانه بهره برداری ۲۳ فقره پرونده صدور و اصلاح پروانه ساخت(شامل۵۲عدد پروانه)مطرح شد.
همچنین تعداد۱۹فقره پرونده متفرقه جهت اتخاذ تصمیم مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر