مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/6/25 |
مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران
مراسم غبارروبی  و تجلیل از شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ با عنایت به فرارسیدن چهلمین سالگرد گرامیداشت حماسه دفاع مقدس، ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در نظر دارد جهت تجلیل از مقام والای شهیدان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عالی مقام، مراسم غبار روبی از مزار شهدای گمنام دانشگاه را در روز دوشنبه مورخ ۳۱ شهریور ماه از ساعت ۹:۳۰ صبح در کنار مزار شهدای گمنام( همراه با اجرای گروه سرود احسان در محوطه دانشگاه) برگزار کند.
از اعضا محترم هیئت علمی، همکاران و دانشجویان گرامی جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می آید.

دفعات مشاهده: 141 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر