اعلام زمان بندی برگزاری بیست و پنجمین جشنواره قرآن وعترت

| تاریخ ارسال: 1399/6/24 |
اعلام زمان بندی برگزاری بیست و پنجمین جشنواره قرآن وعترت
زمان بندی برگزاری بیست و پنجمین جشنواره قرآن وعترت در بخش‌های آوایی، غیرحضوری، حضوری حفظ، معارف یا کتبی و بخش‌های فناوری، پژوهشی، ادبی و هنری اعلام شد.
به نقل از مفداایران؛ طبق اعلام رئیس اداره قرآن معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ایران، بنابر برنامه ارسال شده از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، زمان بندی برگزاری بیست و پنجمین جشنواره قرآن وعترت به شرح ذیل می‌باشد.
بخش آوایی دارای دو بخش بوده و آزمون‌های مربوطه در نیمه اول مهرماه برگزار خواهد شد. زمان دقیق متعاقباً اطلاع رسانی می‌شود.
زمان برگزاری آزمون‌ غیر حضوری در  مرحله دانشگاهی روز سه شنبه ۲۲ مهر ماه و به شرح جدول زیر خواهد بود:

ردیف عنوان رشته ساعت آزمون
۱ احکام ۹ - ۹:۴۵
۲ نماز، سبک زندگی قرآنی، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه ۱۰:۱۵ - ۱۱
۳ آشنایی با سیره معصومین، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه ۱۲:۱۵ - ۱۳
۴ آشنایی با احادیث اهل بیت، پرسمان معارفی، حفظ موضوعی قرآن کریم ۱۳:۳۰ - ۱۴:۱۵

بخش های فناوری، پژوهشی، ادبی و هنری
شرکت‌کنندگان در بخش های فناوری، پژوهشی، ادبی و هنری این جشنواره لازم است تا ۱۰ مهر ماه آثار غیر حجمی خود را بر اساس دستور العمل های موجود در آیین نامه جشنواره در سامانه بارگزاری و آثار حجمی را به دبیرخانه جشنواره ( اداره قرآن معاونت دانشجویی فرهنگی در ستاد دانشگاه ) تحویل نمایند.
بخش غیر حضوری
شرکت‌کنندگان در رشته‌های تحقیق، ترتیل، اذان، دعا و مناجات‌خوانی، ترجمه‌خوانی، آیین سخنوری، و همخوانی و تواشیح می بایست آثار خود را ضبط نموده  و فایل تصویری اجرای خود را از طریق ایمیل یا شبکه‌های اجتماعی به دبیرخانه جشنواره  ( اداره قرآن معاونت دانشجویی فرهنگی در ستاد دانشگاه )  تحویل دهند و نهایتاً آثار جمع‌آوری شده جهت داوری به اساتید فن ارائه خواهد شد تا داوری آثار به صورت غیر حضوری صورت پذیرد.
بخش حضوری حفظ
در تمامیِ رشته‌های حفظ با توجه به ضرورت سنجش محفوظات حافظ از طریق آزمون حضوری، می بایست هر یک از شرکت‌کنندگان به صورت انفرادی در صحنه مسابقه حضور یابند و داوران با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی، داوری این رشته را انجام دهند. زمان این آزمون متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
بخش معارف یا کتبی

دفعات مشاهده: 34 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر