برگزاری جلسه شورای سالمندان در فرمانداری تهران

| تاریخ ارسال: 1399/6/25 |
برگزاری جلسه شورای سالمندان در فرمانداری تهران
اولین جلسه شورای سالمندی به منظور بررسی مشکلات و چالش های زندگی سالمندی در شهر تهران خصوصا در دوره همه گیری بیماری کرونا و برنامه ریزی در خصوص روز ملی سالمند (نهم مهرماه سال جاری) در سالن اجتماعات فرمانداری تهران برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب؛ این جلسه با حضور معاون فرماندار، رییس سازمان بهزیستی، نماینده اداره کل سلامت شهرداری، نماینده بنیاد فرزانگان، دیگر اعضای شورای سالمندان ۲۵ شهریور ماه برگزار شد.
در ابتدای جلسه سروری معاون فرماندار در خصوص اهمیت ارتقای زندگی سالمندی و همچنین ارج نهادن به سالمندان جامعه صحبت کرد.
 در ادامه آرام رییس سازمان بهزیستی در زمینه اسناد ملی سالمندی ، آمار جمعیتی سالمندی و انتظارات از سازمان ها و شهرداری در خصوص همکاری با سازمان بهزیستی مطالبی را ارائه داد.
سپس نماینده بنیاد فرزانگان، نماینده نهاد فرهنگی سالمندی و نماینده شهرداری تهران در خصوص تمامی اقدامات و فعالیت هایی که در طول سال ۹۸ در خصوص ارتقای سطح سلامت و زندگی گروه هدف در سطح شهر تهران در مناطق مختلف انجام شده، مطالبی را بیان کردند.
 در پایان تاریخ بعدی جلسه شورای سالمندی تعیین و معاون فرماندار، خواستار همکاری سازمان ها، ادارات دولتی و غیر دولتی در خصوص ارتقای سطح سلامت و بهداشت زندگی سالمندان جامعه شد.

دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر