بازدید نمایندگان سازمان انتقال خون ایران از اتاق فکر دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/6/26 |
بازدید نمایندگان سازمان انتقال خون ایران از اتاق فکر دانشگاه
 نمایندگان سازمان انتقال خون، در راستای تفاهم نامه این سازمان با دانشگاه علوم پزشکی ایران، از اتاق فکر دانشگاه بازدید و با اهداف، سازماندهی و دستاوردهای آن آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر طیبه نجفی مقدم دبیر اتاق فکر دانشگاه در بازدید دکتر محسن منشدی، مشاور رئیس موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران روز چهار شنبه ۲۶ شهریور، با بیان تاریخچه ای از فعالیت این اتاق، به تبیین اهمیت و ساختار انواع اتاق فکر پرداخت و گفت: فرهنگ سازی و آموزش، اولین قدم در ایجاد یک اتاق فکر است تا سازمان ها بتوانند در زمان بحران، بهترین تصمیم را در کوتاهترین زمان بگیرند.
دکتر نجفی مقدم با اشاره به دستاوردهای اتاق فکر دانشگاه، تدوین نقشه های راهبردی در مدیریت بحران واجرای ۵ پروژه در راستای مدیریت بیماری کووید ۱۹ را از مهمترین آن ها برشمرد.
 دکتر منشدی نماینده سازمان انتقال خون ایران، با تشریح جایگاه حیاتی این سازمان در تامین خون و فراورده های خونی مراکز درمانی، تشکیل اتاق فکر در این سازمان را برای ارتقا مدیریت در مواقع بحران ضروری دانست و خواستار همراهی و مساعدت اتاق فکر دانشگاه ایران در این زمینه شد.
گفتنی است مردادماه امسال تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و موسسه عالی آموزشی پژوهشی طب انتقال خون با محوریت برگزاری دوره های آموزش کوتاه مدت و مهارتی، اجرای پروژه های مشترک پژوهشی، ارائه خدمات سلامت، راه اندازی آزمایشگاه بانک خون در یکی از بیمارستان‌های منتخب دانشگاه و آموزش دانشجویان؛ امضاء شده بود.

دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر