| تاریخ ارسال: 1399/6/26 |
برگزاری وبینار بین‌المللی تجارب بیمارستان‌های اروپایی در پاسخ به پاندمی کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری فدراسیون بین‌المللی بیمارستان‌ها (IHF)، وبینار بین‌المللی با موضوع" تجارب برخی بیمارستان‌های اروپایی در پاسخ به پاندمی کووید-۱۹" را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: وبینار بین‌المللی تجارب برخی بیمارستان‌های اروپایی در پاسخ به پاندمی کووید-۱۹ با همکاری معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی در تاریخ ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰ مورخ سه‌شنبه ۲۵ شهریور از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵ به وقت تهران برگزار شد.
 در این وبینار در خصوص حیطه‌های مدیریت منابع انسانی سلامت در پاسخ به پاندمی کووید-۱۹،تداوم ارائه‌ی خدمات بهداشتی و درمانی غیرکووید، نقش بخش خصوصی در آمادگی و پاسخ به کووید-۱۹واستفاده از فناوری‌های دیجیتال در دوران کووید-۱۹ بحث و تبادل نظر شد.
لازم به ذکر است دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در این وبینار بین المللی سخنرانی کرد.
سخنرانان این پانل بین‌المللی شامل افراد زیر بودند:

Dr Eric de Roodenbeke; CEO of the International Hospital Federation (IHF)

Dr. Luís Santos Pinheiro; Medical Director/Chief Medical Officer,  Centro Hospitalar Universitário Lisboa Norte, Portugal

Prof. Mamuka Chkhaidze; Deputy CEO Clinical, Evex Hospitals, Georgia
Professor Helmut Kern; Previous CEO of Hospital Brothers of St. John of God Vienna, Austria

دفعات مشاهده: 560 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر