معرفی سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/6/29 |
معرفی سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران
دکتر مهدی صالحی به عنوان سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه معارفه سرپرست دانشکده دندانپزشکی با حضور مشاور وزیر، رئیس دانشگاه، معاونین، اعضای هیئت علمی و نمایندگان وزارت بهداشت ، روز شنبه ۲۹ شهریور۱۳۹۹ در سالن کنفرانس ستاد مرکزی برگزار شد.
در ابتدا معاون بین الملل دانشگاه گزارشی از مراحل شکل گیری و تاریخچه دانشکده دندانپزشکی ارائه کرد و افزود: موافقت اصولی ایجاد دانشکده دندانپزشکی در سال ۸۷ داده شد و در سال ۹۹ مجوز پذیرش۵۰ درصد دانشجوی شهریه پرداز بین الملل را از شورای گسترش دریافت کردیم.
دکتر مقتدایی از حمایت دبیرخانه شورای تخصصی دندانپزشکی وزارت بهداشت تقدیر و عنوان کرد:  امیدوارم با استقرار دانشکده دندانپزشکی در بیمارستان فیروزآبادی بتوانیم دانشکده ای را پایه گذاری نماییم که همطراز دانشگاه های تیپ یک باشد.
سپس رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبریک سال تحصیلی جدید و گرامی داشت هفته دفاع مقدس بیان کرد: فرصت خوبی است تا بتوانیم به عنوان بخشی از کشور در بخش دندانپزشکی که مورد نیاز است پاسخگو جامعه و منشاء اثر باشیم.
دکتر کوهپایه زاده اظهار کرد: ما باید از موقعیت های خوب؛ کلینیک دندانپزشکی، فضای دانشکده در بیمارستان فیروزآبادی و پردیس بین الملل اروند در راستای ارائه خدمات با کیفیت به مردم و توسعه آموزش استفاده نماییم.
وی خاطر نشان کرد: ما باید کاری انجام دهیم که ملاحظات اقتصادی در آن رعایت شود ؛ مثل آموزشهای بین المللی و توسعه فناورانه و در این مسیراز انرژی ، اراده و خرد جمعی بهره مند شویم.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: بستر ارائه خدمات در دانشکده دندانپزشکی منحصر به فرد است ، لذا باید با نگاه همدلانه و فراتر از موقعیت فعلی ، به اهداف پیشرو دست یابیم.
وی با بیان این نکته که دانشکده دندانپزشکی به صورت مستقل و عدم استفاده از بودجه دولتی با بیشترین بهره وری فعالیت می نماید، افزود: امید است این دانشکده به عنوان الگو در سطح ملی و منطقه معرفی شود و خدمات خوبی در حوزه بهداشت و درمان، آموزش، پژوهش و فناوری ارائه نماید.
رئیس دانشگاه بر همکاری بین بخشی دانشکده دندانپزشکی با سایر دانشکده ها تاکید کرد و افزود: ایجاد این دانشکده، یک فرصت نو برای بین المللی سازی و توسعه گردشگری سلامت به شمار می رود.
دکتر کوهپایه زاده ابراز داشت: امیدوارم با یک افق روشن تر و کامل تر، از ظرفیت اعضای هیئت علمی در این مسیر بهره مند شویم و یک مدل متفاوت از دانشکده دندانپزشکی را شاهد باشیم .
در ادامه دکتر صالحی؛ سرپرست دانشکده دندانپزشکی ضمن تشکر از حسن اعتماد ریاست دانشگاه  عنوان کرد: خرسندم که در محضر ریاست دانشگاهی قرار دارم که نگاه مثبتی به حوزه دندانپزشکی دارد .
وی گفت: با توجه به نیاز جامعه و بحث بین المللی سازی، به عنوان سربازی از این نظام و با همکاری تیم دندانپزشکی  و برنامه ریزی انجام گرفته بتوانیم هرچه سریعتر مسیر تحقق اهداف را هموار سازیم و دانشکده ای ایجاد نماییم که در حد نام ایران بدرخشد.
بنابراین گزارش، دکتر مسائلی؛ مشاور وزیر و مدیر کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت در این مراسم بیان کرد: دانشگاه ایران در حوزه دندانپزشکی و در سطح دانشگاههای علوم پزشکی تهران همیشه رتبه اول را داشته است.
ایشان با اشاره به حسن توجه ریاست و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ، افزود: در ارزیابی های صورت گرفته دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه ارائه برنامه ابلاغی، عملکرد و نظارت حوزه درمان ، دارای جایگاه برتر بوده است.
دکتر مسائلی اظهار داشت: یکی از بهترین انتخاب های دانشگاه علوم پزشکی ایران ، انتخاب فضای فیزیکی دانشکده دندانپزشکی در بیمارستان فیروزآبادی می باشد ؛ در واقع آن مکان دارای پتانسیل بسیار مناسبی برای ارائه خدمت به مردم محروم منطقه و آموزش به دانشجویان است.
مشاور وزیر ، توانمندی های دکتر صالحی؛ سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ایران را قابل تقدیر دانست و گفت: وی همکاری خوبی با حوزه درمان داشته است و دارای تجربیات ارزشمندی می باشد که از آن جمله می توان به نقش ایشان در تدوین تعرفه های دندانپزشکی اشاره کرد.
در پایان حکم ابلاغ سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران به دکتر مهدی صالحی تقدیم شد.

تهیه خبر : رهنورد
عکس : نجفی

دفعات مشاهده: 674 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر