دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ایران ؛ یک دانشکده فناورانه در مسیر حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم

| تاریخ ارسال: 1399/6/29 |
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت : دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ یک دانشکده فناورانه در مسیر حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم محسوب می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهزاد هوشمند؛ دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در گفتکو با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: خیلی خرسندم که شاهد صدور ابلاغ سرپرستی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ایران هستم.
دکتر هوشمند بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از دانشگاههای مطرح است که وجود دانشکده دندانپزشکی در آن مغفول مانده بود و خوشبختانه با افق بسیار وسیع ریاست دانشگاه ، این امر محقق شد.
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت اظهار کرد: امیدوارم با ایده های خوب مطرح شده در دانشگاه ایران شاهد یک دانشکده دندانپزشکی به روز و فناورانه در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم باشیم.
وی خاطر نشان کرد: دانشکده دندانپزشکی یکی از شاخص های تیپ یک بودن هر مجموعه دانشگاهی به شمار می رود و یکی از رشته های پراهمیت علوم پزشکی می باشد.
دکتر بهزاد هوشمند ضمن اعلام حمایت دبیرخانه شورای دندانپزشکی تصریح کرد: ما هم تمام تلاش خود را بکار خواهیم گرفت تا دانشکده بتواند خدمات مناسبی را در بخش درمان و آموزش ارائه نماید.
ایشان، استقرار دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ایران در منطقه جنوب تهران را یک فرصت مغتنم برای خدمت رسانی به مردم دانست.
دکتر هوشمند گفت: بر اساس سند برآورد نیروی انسانی، ما دیگر به توسعه کمی در حوزه دندانپزشکی عمومی و تخصصی نیاز نداریم؛ بلکه طبق مصوب شورای گسترش به دنبال توسعه کیفی در زمینه رشته های بین رشته ای، دانشگاه های نسل سوم و چهارم هستیم.
وی افزود: بر اساس اعتبار بخشی، تعدادی از دانشکده ها این ظرفیت را دارند تا به دانشکده های وابسته به دانشکده دندانپزشکی تبدیل شوند ، لذا ما هم براساس شواهد علمی و نیاز جامعه، برنامه ریزی و حرکت می نماییم.
لازم به ذکر است دکتر هوشمند؛ دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در مراسم معارفه سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، مورخ ۲۹ شهریور۱۳۹۹ حضور یافت.

تهیه خبر : رهنورد
عکس : نجفی

دفعات مشاهده: 502 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر