معارفه ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ ﺩﺍﺭﻭﺳﺎﺯﯼ ﭘﺮﺩیس ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ

| تاریخ ارسال: 1399/6/29 |
معارفه ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ ﺩﺍﺭﻭﺳﺎﺯﯼ ﭘﺮﺩیس ﺑﯿﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ
دکتر کوهپایه زاده: با دعوت به همکاری از اساتید سایر دانشگاه ها، به دنبال انتقال تجارب ارزشمند و سرعت دادن به روند توسعه دانشکده های نوپا هستیم.
به گزارش روابط عمومی: دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، شنبه ۲۹ شهریورماه در مراسم معارفه سرپرست جدید دانشکده داروسازی پردیس بین الملل این دانشگاه، گفت: در دانشکده های نوپا، با استفاده از همکاران سایردانشگاه ها، به دنبال ایجاد مدل کم نقص بر اساس تجربیات آنها هستیم تا با سرعت بیشتر و خطای کمتر بتوانیم پاسخگویی بهتری به نیاز بهداشتی و درمانی جامعه داشته باشیم.
دکتر کوهپایه زاده، جوانی و نوپا بودن مجموعه داروسازی دانشگاه را فرصتی مناسب برای توسعه داروسازی بالینی، صنعتی و اجرای برنامه های نوآورانه در زمینه تولید علم، تولید محصولات دانش محور و ارتباط با صنعت دانست و تصریح کرد: وجود مجموعه مدد در دانشگاه فرصتی است تا دانشجویان در دوران تحصیل، با خدمت در بستر اصلی خدمت خودآشنا شوند و مهارت اندوزی کنند.
وی با تبریک آغاز سال تحصیلی دانشگاهی و گرامی داشت هفته دفاع مقدس ابراز امیدواری کرد: در سال تحصیلی جدید که درشرایط شیوع ویروس کرونا آغاز می شود؛ با روحیه خودباوری، از خودگذشتگی و نوآوری و فرصت های آموزش مجازی، سالی پربار، همراه با تجربیات موفق داشته باشیم.
در این مراسم که با حضور دکتر  غلامرضا اصغری، دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی؛ دکتر محمد شریف زاده، رییس دانشکده داروسازی دانشگاه تهران؛ معاونان دانشگاه و اعضا هیات علمی دانشکده داروسازی پردیس بین الملل برگزار شد، با تقدیر از تلاشهای دکتر علیرضا وطن آرا؛ دکتر مجید داوری به عنوان سرپرست جدید این دانشکده معرفی شد.
گفتنی است دکتر مجید داوری دانش آموخته دکترای رشته اقتصاد و مدیریت دارو و عضو هیئت‌علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که پیش از این به عنوان سرپرست امور بین الملل در سازمان غذا و دارو خدمت می کرد.
 خبر: نظامی
عکس نجفی

دفعات مشاهده: 615 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر