• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

ابلاغ ابقاء جناب آقای دکتر نشاسته ریز در سمت رییس هیأت اجرایی مرکز بین المللی همایش های رازی ۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/6/29 |
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی حکمی دکتر علی نشاسته ریز را به مدت یک سال در سمت رییس هیأت اجرایی مرکز بین المللی همایش های رازی ابقاء کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن انتصاب به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر علی نشاسته ریز
مدیر محترم بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه

با سلام و احترام؛
      نظر به تعهد، تخصص، تجربه و سوابق جنابعالی، به موجب این ابلاغ به مدت یک سال در سمت رییس هیأت اجرایی مرکز بین المللی همایش های رازی ابقاء می‌شوید. انتظار می‌رود در راستای تحقق برنامه‌ها و اهداف دانشگاه، با مدیریت بهینه منابع و استفاده حداکثری از ظرفیتهای بالفعل و پتانسیل‌های موجود در مرکز، در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه و اسناد بالادستی، در جهت چابک سازی امور و افزایش سطح بهره وری و درآمدزایی آن مرکز گام بردارید. امید است با بهره‌گیری از توانمندی و شایستگی خود در انجام وظایف و پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اهتمام ورزید. توفیق روز افزون شما را از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.

دفعات مشاهده: 501 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر