برگزاری مسابقات بزرگ اطلاعات علمی ورزشی در دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/6/30 |
برگزاری مسابقات بزرگ اطلاعات علمی ورزشی در دانشگاه
مسابقات بزرگ اطلاعات علمی ورزشی ویژه دانشجویان دختر و پسر در دانشگاه ایران برگزار خواهد شد.

به نقل از مفداایران؛ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه ایران در نظر دارد مسابقات بزرگ اطلاعات علمی ورزشی ویژه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه برگزار نماید.

طبق اعلام مدیریت تربیت بدنی، این مسابقات از ابتدای مهرماه تا پایان آذرماه ۹۹ ادامه خواهد داشت و شنبه هر هفته برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است اهدای در پایان هر ماه ۳ جایزه به بالاترین امتیازات کسب شده تعلق خواهد گرفت. همچنین در پایان آذرماه ۵ جایزه با قرعه کشی از بین بالاترین امتیازات کسب شده اهدا خواهد شد و البته در پایان همین ماه ۳ جایزه نیز با قرعه کشی بین همه شرکت کنندگان در مسابقه به برگزیدگان خواهد رسید.

نحوه برگزاری و شرکت در مسابقات علمی ورزشی؛ متعاقباً در سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی (مفدا) اعلام می‌گردد.

دفعات مشاهده: 529 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر