دانشگاه آزاد کنار دانشگاه علوم پزشکی ایران در بحران کرونا

| تاریخ ارسال: 1399/6/31 |
دانشگاه آزاد کنار دانشگاه علوم پزشکی ایران در بحران کرونا
  سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از آمادگی کامل بیمارستان های این دانشگاه برای همکاری و ارائه خدمت به بیماران در بحران کرونا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا خوشدل؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران یکشنبه سی ام شهریور ۱۳۹۹ در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ارائه خدمت به مردم در بیمارستان های فرهیختگان، بوعلی و امیرالمومنین با آغاز همه گیری کرونا در کشور، اظهار کرد: برای همکاران بنده هیچ فرقی نمی کند، دولتی هستند یا خصوصی؛ به همین دلیل در بحران کرونا همانند بیمارستان های دانشگاهی وارد ماجرا شدند.
وی با اشاره به روند ادامه دار کرونا در کشور و افزایش حجم خدمات در مراکز درمانی و فشار بر کادر درمان، افزود: امروز نیز مجدد آمادگی کامل خود را برای تداوم همکاری اعلام کرده و درخواست می کنیم ما را همانند دانشگاه های خود ببینید.
دکتر خوشدل خاطرنشان کرد: این آمادگی به دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی هم اعلام شده، چرا که خود را جدا از شبکه بهداشت و درمان استان تهران نمی دانیم.
وی گفت: کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برای هر گونه همکاری در این شرایط بحرانی آماده هستند.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این دیدار ضمن تشکر از همکاری خوب دانشگاه آزاد اسلامی در چند ماه گذشته، اظهار کرد: توزیع بیماران و توازن در میزان مراجعه به مراکز مختلف درمانی می تواند موجب ارتقا کیفی خدمات و همچنین افزایش رضایتمندی مردم شود.
وی با بیان اینکه بعید است به این زودی واکسن کرونا به دست ما برسد، خاطرنشان کرد: ظاهرا با اوج گیری دوباره کووید ۱۹ در کشور مواجهه هستیم و باید تلاش کرد که با تقویت فعالیتهای حوزه بهداشت، حجم مراجعه به مراکز درمانی کنترل شود.

بنابر این گزارش در این نشست دکتر حمیدرضا غلامرضایی؛ رییس بیمارستان و دکتر اباسط میرزایی؛ معاون اجرایی بیمارستان فرهیختگان، دکتر امیر سعید کریمی؛ رییس بیمارستان بوعلی و همچنین دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند.
در چایان نیز سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با لوح تقدیر از زحمات و همکاری دکتر کوهپایه زاده و همچنین دکتر توکلی تجلیل کرد.
تهیه و تنظیم: دزفولی

دفعات مشاهده: 742 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر