• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

پایش مشترک مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/6/31 |
جلسه پایش مشترک وزارت بهداشت و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در شبکه بهداشت برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، جلسه پایش مشترک وزارت بهداشت و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، دوشنبه۳۱شهریور۹۹،  با حضور دکتر امیری؛ رئیس گروه مدیریت بیماریهای قابل انتقال بین حیوان و انسان( زئونوز) وزارت بهداشت، دکتر گل محمدی مسئول گروه بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی ایران،  مدیر، معاون و کارشناس مسئولان واحد های ستادی شبکه بهداشت  در سالن اجتماعات  ستاد برگزار شد.
 دکتر گل محمدی مسئول گروه بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی ایران هدف از  برگزاری جلسه را پایش برنامه و اقدامات انجام شده در خصوص کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا ویروس درشهرستان عنوان کرد.
 درادامه دکتر وفادار مسئول بیماریهای شبکه بهداشت رباط کریم گزارش کلی از اقدامات صورت گرفته در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ارائه داد .سپس هریک از مسئولان واحدهای ستادی  نیز اقدامات خود را بیان کردند.
دکتر امیری ضمن تشکر از همکاران، گفت باتوجه به ناشناخته بودن این ویروس ما باید تمام سعی و تلاشمان را برای مهار و کنترل آن انجام دهیم .
وی با اشاره به فرارسیدن فصل سرما  بر  لزوم ارائه آموزشهای لازم به مردم و اهمیت  واکسیناسیون آنفولانزا در گروههای پرخطر  تاکید و تصریح کرد: گروه های هدف و پرخطر در بخش دولتی در مراکز سلامت این واکسن را به صورت رایگان دریافت می کنند ولی در بخش خصوصی باید با هماهنگی مسئولان شهری و بخش خصوصی منطقه،  ترتیبی اتخاذ شود که واکسن آنفولانزا  فقط در افراد پرخطر تلقیح شود که دراین خصوص می توانیم از ظرفیت پزشکان منطقه که معتمد مردم شهرستان هستند  برای  آگاه سازی مراجعینی که متغاضی دریافت واکسن آنفولانزا هستند  استفاده کنیم.
گفتنی است پس از پایان جلسه دکتر امیری و دکتر گل محمدی با همراهی مدیر و معاون شبکه بهداشت از دو مرکز سلامت شهید شاطریان، شهدای هسته ای پرند و مرکز توانبخشی پرتو بازدید کردند.

دفعات مشاهده: 199 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر