ارتقاء خدمت رسانی و تولید فناورانه اهداف داروسازی کشور

| تاریخ ارسال: 1399/6/31 |
ارتقاء خدمت رسانی و تولید فناورانه اهداف داروسازی کشور
  دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت: ارائه خدمت تخصصی در داروخانه ها مطلوب نیست و همچنان نیاز به ارتقا داریم تا داروسازان فرصت داشته باشند، مشاوره دارویی به مردم بدهند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر غلامرضا اصغری دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه افزود: در دوره عمومی داروسازی هدف ما آموزش مهارت ارائه مراقبت های دارویی برای ارتقا خدمات به ویژه در عرصه خدمات دارویی مثل بیمارستانها و مراکز درمانی است.
وی در خصوص تغییر رویکرد آموزشی در دوره های تحصیلات تکمیلی دکترا و کارشناسی ارشد، گفت: با بازنگری آموزشی و اجرای آموزشهای کوتاه مدت مهارتی به دنبال توانمند سازی دانشجویان هستیم تا بتوانند در صنعت داروسازی، کنترل کیفی، طراحی فرمولاسیون جدید و تولید داروهای فناورانه، مثل داروهای بایوتک، فعالانه تر وارد شوند.
 دکتر اصغری تصریح کرد: در این راستا، دانشکده های داروسازی کشور برنامه های مشترکی با دانشگاه های وزارت علوم دارند و در دانش های بین رشته ای، در حال اجرای پژوهش های مشترک با دانشکده های مرتبط در زمینه های زیست مواد، نانو، شیمی دارویی و سنتز مواد اولیه دارویی و داروهای گیاهی هستند.
دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت، داروسازی کشور را دارای ظرفیت های خوب ارزیابی کرد و گفت: فارغ التحصیلان دانشگاهی موفق شده اند ۹۷ درصدی داروهای مورد نیاز در داخل کشور را در داخل تولید کنند اما چالش ما تهیه مواد اولیه دارویی است که در حال حاضر ۶۸ درصد آن در داخل تولید می شود که امید واریم در آینده بتوانیم از این نظر هم بیشتر متکی به تولید داخل باشیم.
دکتر اصغری درباره دانشکده نوپای داروسازی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز گفت: از نظر آموزشی این دانشگاه از اساس یک دانشگاه نوآورانه بود و امیدواریم رشته داروسازی هم همین مسیر را دنبال کند و در ارائه آموزش های نوین و ایجاد ظرفیت های جدید در این رشته، مدلی موفق برای کمک به داروسازی کشور باشد.

خبر: نظامی

دفعات مشاهده: 257 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر