تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران در هفته دفاع مقدس

| تاریخ ارسال: 1399/6/31 |
تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران در هفته دفاع مقدس
در اولین روز از هفته دفاع مقدس ، مراسم گرامی داشت یاد و خاطره شهداء و غبار روبی مزار شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم گرامی داشت هفته دفاع مقدس و غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز دوشنبه، ۳۱ شهریور۱۳۹۹ با حضور دکتر حدیقی ؛ دبیر ستاد امورشاهد و ایثارگران، مدیران، اعضای هیئت علمی و جمعی از کارکنان برگزار شد.
دکتر رامتین حدیقی؛ دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه ضمن تبریک هفته دفاع مقدس عنوان کرد:دفاع مقدس، مقدس بود. آن احساسی که رزمندگان ما در زمان جنگ داشتند؛ آن خلوص بی پایانشان به تک تک افراد درس زندگی می دهد.
وی گفت: مهم نبود شهداء از چه قشری و در چه سنی هستند ؛ مهم این بود که با خلوص نیت برای دفاع از میهن قدم برداشتند.
دبیر ستاد امورشاهد و ایثارگران دانشگاه اظهار کرد: امروز که در شرایط سخت اقتصادی و شیوع ویروس کووید- ۱۹ قرار داریم و مثل زمان جنگ متاسفانه تحت فشار داخلی و خارج کشور هستیم ؛ آن حس بسیجی، وطن دوستی و خلوص ناب اسلام محمدی نه در حرف بلکه در عمل مورد نیاز است .
 ایشان با تاکید بر انجام وظیفه به بهترین شکل ممکن ، تصریح کرد: در هر شغلی که هستیم باید در مسیر آرمان های انقلاب اسلامی گام برداریم.
وی ابراز داشت: امیدوارم کشور اسلامی و مجموعه دانشگاهی در عمل به حکومت آرمانی حضرت امام علی (ع) نزدیک شود.
دکتر حدیقی اعلام کرد: قرار بود همایش ۳۰۰ نفره عاشورائی با رعایت پروتکل های بهداشتی در فضای آزاد پردیس دانشگاه انجام شود، ولی به علت شرایط خاص بیماری کرونا و حفظ سلامت کارکنان ، این برنامه با حضور هیئت رئیسه و  چند تن از خانواده های شهدای دفاع مقدس ومدافعان سلامت در تاریخ مقرر ؛ اول مهر ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
در ادامه مراسم، رضا البرزی؛ جانشین فرمانده بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: یاد و خاطره شهداء همیشه در دل مردم زنده است و ما مدیون خون شهدایی هستیم که در طول هشت سال دفاع مقدس از همه وجوشان گذشتند تا اسلام و مملکت اسلامی حفظ شود.
رضا البرزی بیان کرد: همچنین مدافعان سلامت که جوانمردانه در صف مقدم بهداشت و درمان ایستادند و ایثارگری کردند، قابل تقدیر و تجلیل هستند .
جانشین فرمانده بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: امسال با توجه به شرایط خاص سعی کردیم مراسم گرامی داشت شهداء و تجلیل از ایثارگران را به گونه ای برگزار نماییم تا سلامت همکاران حفظ شود.
در این مراسم یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم ومدافعان سلامت گرامی داشته شد .
لازم به ذکر است اجرای گروه سرود احسان، گل افشانی مزار شهداء و قرائت زیارت از اهم بخشهای این مراسم بود.
گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای ۵۰ شهید گرانقدر در مجموعه دانشجویی و کارمندی می باشد.

تهیه خبر :  رهنورد

دفعات مشاهده: 524 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر