معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد: تخفیف ۲۵ درصدی برای دانشجویان شهریه پرداز

| تاریخ ارسال: 1399/7/2 |
تخفیف ۲۵ درصدی برای دانشجویان شهریه پرداز
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران از تخفیف ۲۵ درصدی برای دانشجویان شهریه پرداز این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ابوالفضل باقری فرد گفت: بر اساس تصمیم هیات رییسه محترم، دانشجویان شهریه پرداز دانشگاه علوم پزشکی ایران در ترم مهر ۱۳۹۹ از تخفیف ۲۵ درصدی برخوردار می شوند.
وی با اشاره به جمعیت ۱۰ درصدی دانشجویان شهریه پرداز در دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: این تخفیف شامل تمامی دانشجویان شهریه پرداز دانشگاه در تمامی مقاطع تحصیلی به غیر از دستیاران فلو شیپ و فوق تخصص می شود.
دکتر باقری فرد گفت: این تصمیم به دلیل شرایط اقتصادی کشور و به منظور کمک به دانشجویان و خانواده های آنها گرفته شده و پیش از این هم تقسیط شهریه دانشجویانی که شرایط خاص داشتند، انجام می شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه گفت: آموزش دانشجویان در ترم جاری به صورت ترکیبی یعنی هم حضوری و هم مجازی انجام می شود اما تلاش شده تا جایی که امکان دارد، آموزش ها مجازی باشند.
وی با بیان اینکه در تمامی گروه های آموزشی، نشست های تخصصی برگزار شده تا ضمن حفظ کیفیت تدریس ، حداکثر مجازی سازی انجام  پذیرد ، افزود: آموزش ها در اکثر رشته ها ۲۰ تا ۵۰ درصد و حتی در برخی از آنها تا ۸۰ درصد مجازی شده اند؛ در واقع آموزش های مجازی در هیچ گروهی کمتر از ۲۰ درصد نیست.
دکتر باقری فرد گفت: در طول چند ماه گذشته سعی کردیم تمامی زیرساختها برای آموزش و آزمونهای مجازی تقویت شوند و برای هر یک از این  حوزه ها با نظر متخصصان مربوطه، شیوه نامه تهیه شده و به زودی در شورای آموزشی دانشگاه نیز مصوب خواهند شد.
وی افزود: با افتتاح مرکز آزمون الکترونیک  دانشگاه و افزایش ظرفیت تا ۳۵۰ صندلی، برخی از  آزمونها که طبق نظر اساتید نیاز به ارزیابی دقیق تری از دانشجویان می باشد، به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی در این مرکز برگزار خواهند شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت کیفیت آموزش های مجازی، گفت: تمامی اعضای هیات علمی و کارشناسان ،آموزش های لازم را دیده اند و در این ترم علاوه بر توجه به کمیت آموزش های مجازی، کیفیت آموزش ها هم پایش می شوند.
وی در پایان با بیان اینکه برنامه ریزی برای نحوه حضور دانشجویان بالینی به عهده معاونین آموزشی بیمارستانها گذاشته شده  افزود: چون شرایط و ظرفیت بیمارستان ها به جهت میزان درگیری با بیماری کرونا متفاوت است، تصمیم گیری در مورد تعداد و نحوه حضور دانشجویان بالینی به معاونان آموزشی همان بیمارستان تفویض شده است تا ضمن حفظ سلامت دانشجویان عزیز ، دروس عملی به نحو نسبتا مطلوبی برگزار شوند.

تهیه و تنظیم: دزفولی

دفعات مشاهده: 969 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر