افتتاح مرکز ۱۶ ساعته کرونا گلستان و کلنگ زنی پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1399/7/1 |
در اولین روز از هفته دفاع مقدس مطابق با روز ۳۱ شهریور سال ۹۹، مراسم افتتاحیه مرکز ۱۶ ساعته کرونا گلستان  و کلنگ زنی پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی سبزدشت بهارستان
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان؛ این مراسم با حضور دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر نوروزی؛ نماینده مردم شریف شهرستانهای بهارستان و رباط کریم در مجلس شورای اسلامی، مهندس مختاری؛ سرپرست فرمانداری، حاج آقا نورپور؛ امام جمعه گلستان، دکتر دیانتی؛ نماینده معاونت درمان دانشگاه، دکتر قاسمیان؛ شهردار گلستان، مهندس طلایی؛ شهردار نسیم شهر، مهندس آگاهیمند؛ شهردارصالحیه، مسئولین شورای شهرگلستان و نسیم شهر و دکتر دمیریان؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان و سایر مسئولین دانشگاه و شبکه و سایر مسئولین شهرستان برگزار شد.
حاج آقا نوروزی نماینده مردم بهارستان و رباط کریم در مجلس شورای اسلامی با قرائت قرآن و تبریک هفته دفاع مقدس از زحمات دکتر دمیریان و پرسنل شبکه بهداشت، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهرستان در راه اندازی مرکز ۱۶ ساعته کرونا گلستان و احداث پایگاه اورژانس ۱۱۵ تشکر و قدردانی کرد .
دکتر دمیریان در مراسم افتتاحیه ضمن خوش آمدگویی به مسئولین و تبریک هفته دفاع مقدس از تمامی مسئولین شهرستانی و دانشگاه علوم پزشکی ایران و پرسنل شبکه بهداشت که در تجهیز و خرید کانکس برای راه اندازی این مرکز همکاری داشته اند تشکر و قدردانی کرد .
وی اظهار کرد: دومین مرکز ۱۶ ساعته کرونا با هدف غربالگری، ویزیت، آزمایش PCR و درمان سرپایی بیماران در شهرستان با کمک شهرداران نسیم شهر ، گلستان و صالحیه و معاونت بهداشت دانشگاه راه اندازی شد. در این مرکز تمامی خدمات به صورت رایگان به مردم شریف شهرستان ارائه خواهد شد.
 مدیر شبکه بهداشت و درمان هدف از راه اندازی مراکز ۱۶ ساعته را کاهش بار مراجعه به بیمارستان ها ذکر کرد. پیش از این مرکز ۱۶ ساعته کرونا  نسیم شهر در شهرستان به تمامی مردم شهرستان خدمات ارائه می داد که برای دسترسی راحتتر مردم بخش گلستان این مرکز راه اندازی شد .
دکتر عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز ضمن اظهار رضایت از راه اندازی مرکز ۱۶ ساعته کرونای گلستان این مرکز را به دلیل جداسازی کامل از مرکز خدمات جامع سلامت گلستان برای مراجعین کاملا ایمن دانست و از زحمات مدیریت و پرسنل شبکه بهداشت و درمان بهارستان قدردانی کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان  در مراسم کلنگ زنی پایگاه اورزانس  ۱۱۵ سبزدشت گفت:  پایگاه اورزانس  پیش بیمارستانی ۱۱۵ سبزدشت در زمینی به متراژ ۲۱۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال به عنوان هشتمین پایگاه اورزانس ۱۱۵ در شهرستان بهارستان برای حوادث جاده ای سبزدشت ، اتوبان سعیدی و گلستان را شروع به ساخت می کنیم .

دفعات مشاهده: 363 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر