• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری دهمین جلسه اتاق فکر شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/7/1 |
دهمین جلسه اتاق فکر  شبکه  بهداشت رباط کریم با دستور کار بررسی فرآیند شیفت های اورژانس ۱۱۵ برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم ، دهمین جلسه اتاق فکر شبکه  بهداشت، سه شنبه اول مهر۹۹،  با حضور مدیر شبکه ، اعضای اتاق فکر   و مسئول هماهنک کننده شیفت های  اورژانس ۱۱۵ برگزار شد.
در این جلسه ابتدا  رضا آزادی؛ مسئول هماهنک کننده شیفت های  اورژانس ۱۱۵ ،  اطلاعاتی از اورژانس ۱۱۵ شهرستان و وضعیت کنونی را  بیان کرد.
وی ضمن بررسی مشکلات و وضعیت نیرو در این واحد گفت:  تعداد پایگاههای فعال استاندار نمی باشد و وابتلا همکاران اورژانس به کرونا ، وضعیت را تشدید کرده و  با وضعیت موجود، امکان   به حالت تعلیق درآوردن یک پایگاه اورژانس وجود دارد ،
درادامه پس از گفتگو و تبادل نظر اعضای اتاق فکر، مقرر شد گزارش کارشناسی کامل و جامع در خصوص وضعیت نیرو در اورژانس  این شهرستان  توسط مسئول هماهنک کننده شیفت های  اورژانس ۱۱۵ ،  به منظور بررسی در اتاق فکر شبکه بهداشت و دانشکاه علوم پزشکی ایران تهیه شود.

دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر