معاون پرستاری وزارت بهداشت خبر داد: برگزاری نخستین آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران

| تاریخ ارسال: 1399/7/3 |
برگزاری نخستین آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت از برگزاری موفق نخستین آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران با شرکت بیش از ۱۱ هزار داوطلب در ۳۳ حوزه امتحانی بطور همزمان در دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبرداد

به نقل از وبدا، دکتر مریم حضرتی در بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در نخستین آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران که امروز سوم مهرماه در دانشگاههای علوم پزشکی مراکز استانها همزمان برگزار شد، ۱۱ هزارو ۴۴۷ پرستار کارشناس، کارشناس ارشد و یا دکترای پرستاری مشارکت داشتند که از این تعداد ۹۰۹۹ نفر خانم و ۲۳۴۸ نفر را آقایان تشکیل دادند.

وی با بیان اینکه زمان برگزاری این آزمون بهمن ماه ۹۸ بود که به دلیل شیوع بیماری کووید-۱۹ به تعویق افتاد، تصریح کرد: امروز با توکل بر خداوند و همیاری  اعضای محترم تیم نظام سلامت، با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی این آزمون  برگزار شد.

معاون وزیر بهداشت آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران را براساس برنامه ششم توسعه و با هدف حفظ حقوق مردم با ارائه مراقبتهای پرستاری با کیفیت و در دسترس به بیماران و مددجویان در بالین و در سطح جامعه، به واسطه کسب اطمینان از داشتن صلاحیت‌های لازم از نظر علمی، اخلاقی، انضباطی، جسمی و روانی توسط شاغلین حرفه پرستاری عنوان کرد.

دکتر حضرتی همچنین ثبت اطلاعات کلیه پرستاران برای برنامه ریزی های مدیریتی، پیگیری وضعیت اشتغال و ردیابی شغلی پرستاران، امکان دسترسی به اطلاعات خطاهای شغلی، حفظ و به روز نگه داشتن سطح علمی پرستاران، مطابقت با سیستم های ثبت بین المللی وحفظ عنوان پرستار حرفه ای را از مزایایی آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران برشمرد.

وی افزود: فرآیند صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای پرستاری از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و تاکنون در پنج مرحله، حدود ۳۲ هزار پروانه صلاحیت حرفه‌ای بر اساس کسب امتیاز بازآموزی صادر شده و مقرر شده که از سال ‌جاری برای اولین بار کسب صلاحیت علمی از طریق برگزاری آزمون سراسری جهت فارغ التحصیلان پرستاری سال ۹۶ به بعد و فارغ التحصیلان گروه ‌های پرستاری سال‌های قبل از ۹۶ که موفق به کسب امتیاز لازم باز آموزی نشده‌اند، انجام گیرد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، گفت: در حال حاضر داشتن پروانه صلاحیت حرفه‌ای برای متقاضیان پست‌های مدیریتی و پرستاران متقاضی پروانه مراکز مشاوره خدمات پرستاری در منزل الزامی است.

دکتر حضرتی در پایان از سازمان سنجش آموزش پزشکی، روسای بورد پرستاری مناطق (الف، ب و ج)، اعضای محترم هیات علمی پرستاری که در نظر سنجی، تدوین و طراحی سوالات آزمون  فعالانه مشارکت داشتند  تشکر و سپاسگزاری کرد و  از کلیه روسای محترم دانشگاهها و دانشکده ها، مدیران پرستاری و اعضای محترم شورای هماهنگی پرستاری، و همه کسانی که در  اجرای  آزمون صلاحیت حرفه ای مشارکت داشته اند تقدیر و تشکر کرد./

دفعات مشاهده: 789 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر