بازدید معاون پرستاری وزارت بهداشت از برگزاری اولین آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران

| تاریخ ارسال: 1399/7/4 |
دکتر حضرتی؛ معاون پرستاری وزارت بهداشت از برگزاری اولین آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران در دانشگاه علوم پزشکی ایران بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر حضرتی؛ معاون پرستاری وزارت بهداشت بهمراه دکتر قنبری؛ معاون پرستاری معاونت درمان دانشگاه ایران و تعدادی از مدیران با حضور در دانشگاه علوم پزشکی ایران از روند برگزاری آزمون در آن دانشگا بازدید کرد.
در این بازدید که روز سوم مهر ماه ۱۳۹۹ برگزار شد، معاون پرستاری وزارت بهداشت ضمن بازدید از برگزاری آزمون تشکر ویژه ای از دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص نحوه برگزاری و رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری از ابتلا و کاهش انتقال بیماری کرونا داشت.
گفتنی است نخستین آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران سوم مهرماه در دانشگاههای علوم پزشکی مراکز استانها همزمان برگزار شد، ۱۱ هزارو ۴۴۷ پرستار کارشناس، کارشناس ارشد و یا دکترای پرستاری مشارکت داشتند که از این تعداد ۹۰۹۹ نفر خانم و ۲۳۴۸ نفر را آقایان تشکیل دادند.

دفعات مشاهده: 699 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر