ارائه خدمت استاندارد در مسیر دانشگاه نسل سوم

| تاریخ ارسال: 1399/7/6 |
ارائه خدمت استاندارد در مسیر دانشگاه نسل سوم
مدیر شرکت دانش بنیان توسعه پارس کیفیت آزما: ما این آمادگی را داریم در حوزه های آموزش ، پژوهش ، فناوری و تجاری سازی با دانشگاه علوم پزشکی ایران همکاری کنیم .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مهندس نوری ؛ مدیرشرکت دانش بنیان توسعه پارس کیفیت آزما تحت پوشش مرکز رشد و ئوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی عنوان کرد: محصول شرکت توسعه پارس، ارائه خدمت استاندارد است؛ در واقع ما به عنوان آزمایشگاه و با بهره گیری از توان پرسنل متعهد و متخصص در حوزه تست استاندارد تجهیزات پزشکی  و ارزیابی کیفی محصولات فعالیت داریم.
مهندس نوری با اشاره به سابقه همکاری شرکت توسعه پارس کیفیت آزما با سازمان غذا و دارو و شبکه فناوری راهبردی بیان کرد: اهم اقدامات ما مرتبط با صنایع  تولیدی و تجهیزات سرمایه پزشکی است .
وی خاطرنشان کرد: هدف ما این بود که نقش خود را تکمیل نماییم و با دانش فنی پیش رویم ؛ لذا با توجه به اینکه از زمان گذشته باگروه فیزیک پزشکی و مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو دانشگاه علوم پزشکی ایران همکاری داشتیم و بنا به پیشنهاد دفتر توسعه فناوری سلامت ؛ در این دانشگاه مستقر شدیم.
مهندس نوری از نگاه وسیع رئیس دانشگاه و مشاوران ایشان تقدیر کرد و افزود: مسئله قابل توجه این است که نگاه حمایتی معاونت تحقیقات دانشگاه باید به حوزه فناوری بیشتر شود و فضای فیزیکی مناسب در اختیار شرکت های دانش بنیان قرارگیرد.
مدیر شرکت دانش بنیان توسعه پارس اظهارکرد: دانشگاه مهد علم است که دارای ظرفیت قابل توجه اعضای هیئت علمی است لذا ما این آمادگی را داریم در حوزه مشاوره ، آموزش به دانشجویان  ، ارائه پروپوزال ، انجام کارهای پژوهشی و فناورانه ، درآمد زایی  و تجاری سازی با دانشگاه همکاری کنیم ؛ البته به شرط اینکه زیر ساختهای لازم فراهم شود.

ایشان با تاکید بر این مطلب که استاندارد جزء ملزومات اولیه هر کاری محسوب می شود و بسیار ضروری است، تصریح کرد: در دوران کرونا هم به طور غیر مستقیم  و در حوزه عملکرد تجهیزات پزشکی و خروجی های آنها نقش داشتیم.

وی در ادامه از سختی ها و مشکلات در مسیر راه صحبت کرد و افزود: نوع فعالیت آزمایشگاه توسعه پارس در ایران منحصر به فرد است  وارزیابی کیفی و کمی محصولات بر اساس استاندارد های بین المللی آزمایشگاهی انجام می شود.

نوری ابراز داشت: امیدوارم دانش بنیان را به عنوان یک مقوله سیاسی نبینیم و با انجام کار تیمی شاهد یک روند سریع و رو به رشد در این زمینه باشیم.
مدیرشرکت دانش بنیان توسعه پارس کیفیت آزما در پایان خواستار حمایت بیشتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای توسعه فضای فیزیکی و همکاری اعضای هیئت علمی جهت ارائه پروژه های مشترک شد.

لازم به ذکر است آزمایشگاه پارس با دامنه عملکرد بیوالکتریک، در حوزه بررسی و آزمون‌های ایمنی و عملکرد تجهیزات تصویربرداری پزشکی با زیردامنه‌های اولتراسوند و پرتوهای مربوط به اشعه ایکس فعالیت می‌نماید که به منظور دستیابی به این موارد، سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه آزمون تجهیزات تصویربرداری پزشکی پارس بر مبنای الزامات استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵ : ۲۰۰۵  مستقر گردیده و آزمایشگاه متعهد می‌باشد تا منابع و امکانات لازم جهت تحقق اهداف و برآورده‌سازی این الزامات را فراهم نموده و در جهت بهبود مستمر سیستم کیفیت بر اجرای فعالیت‌های مرتبط نظارت نماید.
این آزمایشگاه متعهد به ارائه خدمات به نحوی بوده که الزامات استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵ : ۲۰۰۵ ، نیازهای مشتریان و مراجع قانونی را مطابق با جهت گیری‌ها و خط‌مشی کلی سیاست‌های کلان مجموعه، برآورد نماید.

تهیه خبر : رهنورد
عکس : نجفی

دفعات مشاهده: 599 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر