• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب دکتر حمید رضا صفی خانی بعنوان مشاور رئیس دانشگاه در امر برنامه‌ریزی و تحول دیجیتال دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/7/5 |
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی حکمی دکتر حمید رضا صفی خانی را بعنوان مشاور رئیس دانشگاه در امر برنامه‌ریزی و تحول دیجیتال دانشگاه منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن انتصاب به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر حمید رضا صفی خانی
مشاور محترم مدیرعامل و مدیر پروژه نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی

با سلام و احترام؛
      با توجه به سوابق ارزنده علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امر برنامه‌ریزی و تحول دیجیتال دانشگاه منصوب می‌شوید تا با استعانت از پروردگار متعال و بهره‌گیری از خرد جمعی، در راستای برنامه استراتژیک دانشگاه در حرکت بسوی دانشگاه نسل سوم به انجام امور محوله بپردازید. حسب شیوه صدور احکام اهم انتظارات از جنابعالی عبارتست از تبیین راهبرد در محورهای ذیل:
۱.    تدوین نقشه راه تحول دیجیتال دانشگاه هم‌‌راستا با معیارهای آینده‌پژوهی
۲.    بهبود نظام مدیریت منابع شامل منابع مالی، انسانی، تجهیزات و فضای سازمانی
۳.    ارتقای نظام تعاملات غیرحضوری دانشجویان
۴.    بهبود نظام تصمیم‌گیری سازمانی مبتنی بر بهره‌گیری راهبردی از هوش‌سازمانی و داده‌کاوی
توفیق روزافزون جنابعالی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 1171 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر