دیدار معاون پرستاری وزارت بهداشت با خانواده شهید مدافع سلامت دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1399/7/5 |
دیدار معاون پرستاری وزارت بهداشت با خانواده شهید مدافع سلامت دانشگاه ایران دکتر مریم حضرتی، معاون پرستاری وزارت بهداشت در دیدار با خانواده شهید کامران بیات از شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: با توجه به ۲۵ سال خدمت و تعهد والای این مدافع سلامت، جامعه پزشکی کشور سرمایه گرانبهایی را از دست داد.

به نقل از وبدا، معاون پرستاری وزارت بهداشت در این دیدار با تسلیت از دست دادن این پرستار فداکار گفت:  این روزها یادآور دوران دفاع مقدس است، رزمندگان دوران جنگ، اکنون پزشکان، پرستاران و کادر خدماتی بهداشتی و درمانی هستند که در مقابل این ویروس منحوس، ایثارگرانه ایستاده اند و سپر بلای جامعه شده اند.

دکتر حضرتی از همه مردم خواست با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی، به جامعه پزشکی کشور برای شکست ویروس کرونا کمک کنند.

کامران بیات پرستار اتاق عمل و مدافع سلامت بیمارستان فیروزآبادی به دلیل ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در ۱۳۹۹/۱/۹ به شهادت رسید.
روحش شاد و یادش گرامی باد.

دفعات مشاهده: 924 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر