سومین کنگره بین المللی استراتژی های پیشگیری در عفونتهای مرتبط با مراقبت از بیمار

| تاریخ ارسال: 1399/7/1 |
سومین کنگره بین المللی استراتژی های پیشگیری در عفونت های مرتبط با مراقبت از بیمار با همکاری مرکز کنترل عفونت بیمارستان های دانشگاهی ژنو که مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت نیز به شمار می آید به صورت الکترونیک و مجازی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ۲۷ تا ۲۹ آبان ماه برگزار می شود.
در این کنگره سخنرانان برجسته ای از داخل و خارج از کشور تازه ترین اطلاعات خود در مورد ویروس کووید ۱۹، راه های پیشگیری و درمان آن و موارد مهم کنترل عفونت و مقاومت آنتی بیوتیک ها را به اشتراک می گذارند.
 تفکیک برنامه آموزش مداوم پرستاری از پزشکی  و همچنین برنامه ریزی ۴۵ برنامه پنل، وبینار (با لحاظ امتیاز بازآموزی) و سخنرانی در محورهای مختلف از تفاوت های اساسی سومین دوره این کنگره با کنگره های گذشته است.
گفتنی است علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس همایش   http://cong-phcai.mums.ac.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 375 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر