تمدید زمان بخشنامه فراخوان داوطلبان پستهای مدیریتی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/7/7 |
تمدید زمان بخشنامه فراخوان داوطلبان پستهای مدیریتی دانشگاه بخشنامه فراخوان داوطلبان پستهای مدیریتی دانشگاه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ پیرو بخشنامه شماره ۶۲۷۹/۱۱۵/د/۹۹ مورخ ۱۹/۰۵/۱۳۹۹ در خصوص « فراخوان در خصوص برنامه جانشین پروری و حرفه ای گرایی مدیریتی» به منظور شناسایی افراد شایسته برای انتصاب در پست های سازمانی مشروحه ذیل:
۱-     مدیرعامل/ رییس بیمارستان و مراکز آموزشی درمانی
۲-    مدیر/ معاون اجرایی بیمارستان و مراکز آموزشی درمانی
۳-    رئیس اداره امور مالی واحدهای تابعه
به استحضار می رساند، داوطلبانی که در موعد مقرر موفق به ثبت نام نشـده اند از تاریخ ۰۷/۰۷/۱۳۹۹ لغایت ۰۹/۰۷/۱۳۹۹ به آدرس" https://vcm.iums.ac.ir " در صفحه اصلی سایت معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه مراجعه و براساس شرایط مندرج ، نسبت به تکمیل " فرم الکترونیکی فراخوان داوطلبان پستهای مدیریتی دانشگاه" اقدام نماید.

دفعات مشاهده: 516 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر