آغاز بهره برداری رسمی از مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/7/9 |
آغاز بهره برداری رسمی از مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه
مرکز آزمون های الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت اجرایی و عملیاتی به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر باقری فرد؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره گفت: سه ماه پیش، این مرکز افتتاح اولیه شد و در چند روز گذشته تست های نهایی خود را گذراند و از وزارت بهداشت تاییدیه‌های کامل را دریافت کردیم و سه شنبه هشتم مهر ۱۳۹۹ اولین آزمون الکترونیک شامل آزمون های تخصصی و همچنین آزمون زبان مربوط به این وزارتخانه را در این مرکز برگزار کردیم.
وی افزود: برای برگزاری آزمونهای الکترونیک در سطح وزارتخانه و دانشگاه یا سایر سازمانهایی  که می خواهند از آن استفاده کنند، آماده همکاری هستیم و حوزه‌های مختلف و مراکز مختلف در صورت تقاضا می توانند، امتحانات خود را در اینجا برگزار کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر به دلیل کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی تنها ۱۰۰ ضندلی مرکز مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران دویست و پنجاه صندلی دارد و در صدد هستیم این تعداد را به سیصد و پنحاه صندلی افزایش دهیم.
دکتر باقری فرد در خصوص برگزاری کلاسهای آمورشی دانشجویان گفت: ما آموزش های مجازی را در اختیار گروه ها قرار دادیم که در حال استفاده از آن هستند که شامل فیلم و مطالب گوناگون است.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که وجود داشت آزمون های مجازی غیر حضوری بود که باید با شرایط خاص برگزار می شد تا یک نتیجه واقعی بدست بیاید و دانشجو بطور صحیح ارزیابی شود. بخاطر همین با کمک کارشناسان این امر، شیوه نامه ای تهیه کردیم، به نام شیوه نامه آزمون های مجازی غیر حضوری که امروز در شورای آموزشی دانشگاه نیز تصویب شد.
وی یادآور شد: چون عمده آموزش ما در این ترم بطور ترکیبی، حضوری و مجازی است اما بیشتر به صورت مجازی برگزار می شود. به همین دلیل آزمون های ما هم عمدتا بصورت مجازی خواهد بود مگر در دروس عملی که نیاز است مهارت دانشجو سنجیده شود که این امر در شرایط کنترل شده امتحانات با حفظ پروتکل های بهداشتی انجام خواهد شد.
دکتر باقری فرد در خصوص مشکلات موجود در زمینه آموزش و آزمون مجازی گفت: مشکلات در این زمینه طبیعتا وجود دارد و در خصوص آزمون مجازی عمدتا به یک زیر ساخت و پشتیبانی قوی نیازمند بودیم که خوشبختانه مشکلات آن تا حد خیلی زیادی با همکاری حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه برطرف شده و در بخش آموزش و استفاده دانشجویان و اساتید از فضای مجازی با ارتباط های مستمر و مستقیم همه گروه های آموزشی در صدد رفع اشکالات احتمالی هستیم.
وی در پایان با اشاره به شیوه نامه آزمون های مجازی گفت: ما بر اساس این مصوبه اقدام می کنیم و آزمونها از حالت سلیقه ای خارج می شود، اما در برخی از دروس به دلیل اهمیت آنها و همچنین به علت نیاز به کنترل و دقت بیشتر، گروه ها تصمیم می گیرند، حضوری انجام شود و چنانچه تعداد زیاد باشد این امکان در مرکز آزمون الکترونیک وجود دارد و می توانیم با حضور افراد ولی به صورت الکترونیکی انجام دهیم.

خبر: همتی

دفعات مشاهده: 782 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر